Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay Masis Mrtsum Mihr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Klungelig pakt Tigranyan de bal. Peretsyan rent richting de bal. Charikyan maakt een afschuwelijke overtreding. Charikyan krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bakunts verovert de bal door een tackle van achteren. Bakunts speelt de bal door. Patyan speelt de bal door. Charikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Charikyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sanosyan probeert de bal aan de voet te houden. Khostikyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manaryan. Khostikyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanosyan met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Patyan geeft een lange en hoge pass. Gabrielyan is nu in balbezit. Xachikyan begaat een overtreding. Xachikyan krijgt een gele kaart. Gabrielyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bakunts zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretsyan met een sublieme pass. Ispiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap. Araqelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Haroyan trapt de bal weg. Bakunts kopt de bal weg. Charikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Charikyan schiet op doel. Xachikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay Masis 56%, Mrtsum Mihr 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hay Masis - Mrtsum Mihr 0:0

58e minuut.
Peretsyan is nu in balbezit. Arcruni onderschept slim de pass. Arcruni probeert naar een medespeler te passen. Charikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Charikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - Mrtsum Mihr 0:1

67e minuut.
Gabrielyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arcruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcruni geeft een lange en hoge pass. Charikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Charikyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Patyan geeft een hoge lob. Gabrielyan kopt de bal weg. Daar is Arcruni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Charikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - Mrtsum Mihr 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay Masis 61%, Mrtsum Mihr 39%.
Hay Masis - Mrtsum Mihr 0:2