Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKA Kaxak City Abovyan
Normal Tactiek Sweep
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.1 gemiddelde waardering 43
poor Schieten average
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Satunts kopt de bal weg. Xingyuan rent richting de bal. Xingyuan probeert naar een medespeler te passen. Bakalyan is nu in balbezit. Bakalyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gerets geeft de bal voor. Rostamyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Amadyan de bal onder controle te krijgen. Gerets rent richting de bal. Gerets geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gerets met een sublieme pass. Mexis rent richting de bal. Mexis passt de bal in één keer door. Bakalyan is nu in balbezit. Bakalyan haalt uit met een fantastische trap. Jamgochyan bokst de bal weg.

17e minuut.
Malatyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník geeft een hoge lob. Bakalyan rent richting de bal. Bakalyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - City Abovyan 0:1

19e minuut.
Mexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexis speelt de bal door. Bakalyan heeft problemen om de bal te vangen. Bakalyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zavenyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rostamyan geeft de bal voor. Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rong verovert de bal door een tackle van achteren. Rong geeft een hoge lob. Bakalyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rong is nu in balbezit. Rong geeft de bal voor. Zavenyan probeert de bal met de borst te controleren. Bakalyan rent richting de bal. Bakalyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Olejník met de inworp. Gerets is nu in balbezit. Gerets geeft een hoge lob. Rong maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bakalyan is nu in balbezit. Zavenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zavenyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Norayan rent richting de bal. Mexis onderschept slim de pass. Mexis passt de bal met de wreef. Bakalyan rent richting de bal. Bakalyan haalt uit met een fantastische trap. Jamgochyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Kaxak 73%, City Abovyan 27%.
MIKA Kaxak - City Abovyan 0:1

49e minuut.
Olejník passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zavenyan de bal. Bakalyan rent richting de bal. Bakalyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - City Abovyan 0:2

53e minuut.
Rong passt de bal in één keer door. Olejník rent richting de bal. Olejník met een sublieme pass. Bakalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - City Abovyan 0:3

54e minuut.
Mexis speelt de bal door. Olejník is nu in balbezit. Olejník probeert naar een medespeler te passen. Bakalyan is nu in balbezit. Bakalyan haalt uit met een fantastische trap. Jamgochyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaromin komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Olejník probeert de bal met de borst te controleren. Olejník probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaromin de bal. Bakalyan is nu in balbezit. Bakalyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rostamyan kopt de bal weg. Nazaryan rent richting de bal. Jaromin verovert de bal door een tackle van achteren. Gerets is nu in balbezit. Gerets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rong geeft een hoge lob. Amadyan kopt de bal weg. Daar is Rostamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakalyan is nu in balbezit. Bakalyan haalt uit met een fantastische trap. Jamgochyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Gerets speelt de bal door. Jaromin is nu in balbezit. Jaromin passt de bal met de wreef. Bakalyan rent richting de bal. Bakalyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - City Abovyan 0:4

67e minuut.
Bakalyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baveyan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gerets geeft een hoge lob. Amadyan kopt de bal weg. Rong heeft problemen om de bal te vangen. Jaromin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaromin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - City Abovyan 0:5

70e minuut.
Arcruni komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Núñez komt het veld opgelopen. Mateev met de inworp. Rong rent richting de bal. Rong draait met de bal, schiet en ... Jamgochyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Khải komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jaromin kopt de bal weg. Rostamyan heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Khải is nu in balbezit. Ðức Khải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - City Abovyan 0:6

76e minuut.
Varteresyan is nu in balbezit. Varteresyan passt de bal zonder na te denken. Ðức Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Khải draait met de bal, schiet en ... Jamgochyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - City Abovyan 0:7

83e minuut.
Mateev passt de bal zonder na te denken. Daar is Bakalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaromin speelt de bal door. Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải haalt uit met een fantastische trap. Jamgochyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Jaromin rent richting de bal. Jaromin met een sublieme pass. Ðức Khải is nu in balbezit. Klungelig pakt Ðức Khải de bal. Ðức Khải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - City Abovyan 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Kaxak 74%, City Abovyan 26%.
MIKA Kaxak - City Abovyan 0:8