Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gibiskus Mrtsum Mihr
4-4-2 center Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ishkhanyan is nu in balbezit. Ishkhanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nahapetyan probeert naar een medespeler te passen. Arcruni rent richting de bal. Arcruni passt de bal in één keer door. Charikyan rent richting de bal. Charikyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasilyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nahapetyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Ishkhanyan de bal. Ishkhanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Patyan rent richting de bal. Patyan passt de bal zonder na te denken. Manaryan geeft de bal voor. Charikyan rent richting de bal. Charikyan draait met de bal, schiet en ... Manaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Yesayan met een sublieme pass. Kocharyan rent richting de bal. Bakunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan onderschept slim de pass. Kocharyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bakunts is nu in balbezit. Kocharyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kocharyan geeft de bal voor. Ishkhanyan rent richting de bal. Ishkhanyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - Mrtsum Mihr 1:0

28e minuut.
Tsarukyan met de inworp. Petikyan rent richting de bal. Petikyan probeert naar een medespeler te passen. Yesayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - Mrtsum Mihr 2:0

31e minuut.
Nahapetyan rent richting de bal. Nahapetyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Manaryan de bal. Ishkhanyan is nu in balbezit. Ishkhanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - Mrtsum Mihr 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibiskus 37%, Mrtsum Mihr 63%.
Gibiskus - Mrtsum Mihr 3:0

52e minuut.
Patyan kopt de bal weg. Charikyan rent richting de bal. Kasilyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kasilyan krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Manaryan rent richting de bal. Kocharyan onderschept slim de pass. Kocharyan met een sublieme pass. Ishkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishkhanyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Araqelyan niet meer kan verder spelen. Arzumanyan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Nahapetyan geeft een lange en hoge pass. Petikyan kopt de bal weg. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kocharyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arzumanyan met een harde bal richting middenveld. Petikyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patyan. Petikyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kocharyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arzumanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Arzumanyan trapt de bal weg. Arcruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan geeft de bal voor. Yesayan is nu in balbezit. Yesayan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Gabrielyan de bal onder controle te krijgen. Bakunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahapetyan begaat een overtreding. Bakunts wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bakunts kan niet meer verder spelen. Tokhunts komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Charikyan rent richting de bal. Shirinyan is nu in balbezit. Met opzet legt Charikyan zijn tegenspeler op de grond. Charikyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibiskus 44%, Mrtsum Mihr 56%.
Gibiskus - Mrtsum Mihr 3:0