Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKA 2016 Hay-Ari Hrasdan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nshanyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dokhoyan. Nshanyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Nshanyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Estupyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teymuryan is nu in balbezit. Teymuryan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - Hay-Ari Hrasdan 1:0

6e minuut.
Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan passt de bal in één keer door. Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan haalt uit met een fantastische trap. Pandunts probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIKA 2016 - Hay-Ari Hrasdan 1:1

18e minuut.
Danielyan rent richting de bal. Danielyan probeert naar een medespeler te passen. Teymuryan is nu in balbezit. Danielyan rent richting de bal. Danielyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanosyan is nu in balbezit. Sanosyan passt de bal met de wreef. Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Arzumanyan met een sublieme pass. Danielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielyan passt de bal zonder na te denken. Teymuryan is nu in balbezit. Teymuryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - Hay-Ari Hrasdan 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA 2016 49%, Hay-Ari Hrasdan 51%.
MIKA 2016 - Hay-Ari Hrasdan 2:1

70e minuut.
Danielyan geeft de bal voor. Daar is Peretsyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagratuni rent richting de bal. Bareghamyan is nu in balbezit. Bareghamyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Bagratuni de bal. Danielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielyan probeert naar een medespeler te passen. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nshanyan passt de bal zonder na te denken. Smbatyan rent richting de bal. Smbatyan passt de bal in één keer door. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Khorenyan is nu in balbezit. Khorenyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bagratuni de bal. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan schiet op doel. Tovmassyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Arzumanyan kopt de bal weg. Estupyan rent richting de bal. Estupyan speelt de bal door. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA 2016 40%, Hay-Ari Hrasdan 60%.
MIKA 2016 - Hay-Ari Hrasdan 2:1