Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ararat Yerevan Alexandre Pato FC
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Arakelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Méndez rent richting de bal. Arakelyan rent richting de bal. Sánchez Méndez onderschept slim de pass. Sánchez Méndez speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Izanyan geeft de bal voor. Papalyan springt en kopt de bal. Bliard kopt de bal weg. Aroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bâtă probeert de bal aan de voet te houden. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă probeert naar een medespeler te passen. Aroyan is nu in balbezit. Aroyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - Alexandre Pato FC 0:1

41e minuut.
Izanyan onderschept slim de pass. Izanyan passt de bal met de wreef. Bliard onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gasparyan de bal. Gasparyan draait met de bal, schiet en ... Ciepły kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - Alexandre Pato FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ararat Yerevan 54%, Alexandre Pato FC 46%.
Fc Ararat Yerevan - Alexandre Pato FC 0:2

80e minuut.
Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren geeft een lange en hoge pass. Larios heeft problemen om de bal te vangen. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ararat Yerevan 42%, Alexandre Pato FC 58%.
Fc Ararat Yerevan - Alexandre Pato FC 0:2