Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urartu Txerk Kilikia Tigers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Haroutiunyan speelt de bal door. Ter Malkhasyan rent richting de bal. Pandunts onderschept slim de pass. Pandunts haalt uit met een fantastische trap. Aprikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urartu Txerk - Kilikia Tigers 0:1

9e minuut.
Chitilyan is nu in balbezit. Chitilyan probeert naar een medespeler te passen. Shahumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahumyan haalt uit met een fantastische trap. Peretsyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

11e minuut.
Emilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Emilyan probeert naar een medespeler te passen. Lusinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shahumyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Andreasyan rent richting de bal. Haroutiunyan begaat een overtreding. Andreasyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaputikyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mkoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pandunts rent richting de bal. Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts onderschept slim de pass. Pandunts schiet op doel. Aprikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Peretsyan probeert de bal met de borst te controleren. Peretsyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Terryan de bal. Shahumyan rent richting de bal. Shahumyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urartu Txerk 49%, Kilikia Tigers 51%.
Urartu Txerk - Kilikia Tigers 0:1

88e minuut.
Djorkaeff heeft problemen om de bal te vangen. Sarkisov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarkisov met een sublieme pass. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urartu Txerk - Kilikia Tigers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urartu Txerk 47%, Kilikia Tigers 53%.
Urartu Txerk - Kilikia Tigers 0:2