Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SA Vagharshapat Gallant Futbolistner
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Tabanyan is nu in balbezit. Tabanyan probeert naar een medespeler te passen. Gertmenyan heeft problemen om de bal te vangen. Gertmenyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - Gallant Futbolistner 0:1

18e minuut.
Andonyan rent richting de bal. Dobalyan is nu in balbezit. Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Gertmenyan rent richting de bal. Gertmenyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - Gallant Futbolistner 0:2

21e minuut.
Daar is Andonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonyan met een sublieme pass. Sarkisov is nu in balbezit. Sarkisov haalt uit met een fantastische trap. Yesayan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - Gallant Futbolistner 1:2

37e minuut.
Sharoyan rent richting de bal. Sharoyan heeft problemen om de bal te vangen. Sharoyan passt de bal in één keer door. Kocharyan rent richting de bal. Kocharyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Grigorian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shirinyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigorian. Grigorian krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tunboyacyan probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haroutiunyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sharoyan is nu in balbezit. Sharoyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SA Vagharshapat 32%, Gallant Futbolistner 68%.
SA Vagharshapat - Gallant Futbolistner 1:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shirinyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabanyan onderschept slim de pass. Kocharyan is nu in balbezit. Kocharyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chorekyan met een snelle inworp. Andonyan rent richting de bal. Andonyan passt de bal met de wreef. Sharoyan rent richting de bal. Sharoyan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Sharoyan de bal onder controle te krijgen. Sharoyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Tunboyacyan de bal. Kocharyan rent richting de bal. Kocharyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gertmenyan rent richting de bal. Malkhazyan rent richting de bal. Gertmenyan onderschept slim de pass. Gertmenyan draait met de bal, schiet en ... Varteresyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - Gallant Futbolistner 1:3

72e minuut.
Sharoyan is nu in balbezit. Sharoyan probeert naar een medespeler te passen. Shalunts probeert de bal aan de voet te houden. Sarkisov is nu in balbezit. Sarkisov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Andonyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arturyan met de inworp. Damadyan rent richting de bal. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - Gallant Futbolistner 1:4

90e minuut.
Yedigaryan geeft de bal voor. Inworp. Emilyan met een snelle inworp. Damadyan rent richting de bal. Damadyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SA Vagharshapat 38%, Gallant Futbolistner 62%.
SA Vagharshapat - Gallant Futbolistner 1:4