Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kilikia Tigers Adana Pataniner
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Levonyan rent richting de bal. Mkoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkoyan passt de bal in één keer door. Kroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Tigers - Adana Pataniner 0:1

11e minuut.
Kroyan rent richting de bal. Lusinyan geeft de bal voor. Baghumyan geeft een lange en hoge pass. Levonyan rent richting de bal. Levonyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Makhanyan trapt de bal weg van het doel. Lusinyan heeft problemen om de bal te vangen. Lusinyan speelt de bal door. Pandunts rent richting de bal. Pandunts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadoyan met de inworp. Pandunts rent richting de bal. Pandunts schiet op doel. Peretsyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kilikia Tigers - Adana Pataniner 1:1

33e minuut.
Makhanyan onderschept slim de pass. Makhanyan geeft een lange en hoge pass. Peretsyan rent richting de bal. Levonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Levonyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilikia Tigers 52%, Adana Pataniner 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kilikia Tigers - Adana Pataniner 1:1

48e minuut.
Saroyan speelt de bal door. Kroyan is nu in balbezit. Kroyan met een sublieme pass. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antonyan bokst de bal weg.

56e minuut.
Sarafyan is nu in balbezit. Sarafyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mkoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadoyan geeft de bal voor. Peretsyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peretsyan probeert naar een medespeler te passen. Sarafyan controleert de bal met de borst. Sarafyan speelt de bal door. Bareghamyan is nu in balbezit. Bareghamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lusinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusinyan passt de bal in één keer door. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts schiet op doel. Baghumyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Tigers - Adana Pataniner 2:1

73e minuut.
Ishtoyan passt de bal in één keer door. Saroyan is nu in balbezit. Saroyan speelt de bal door. Kroyan is nu in balbezit. Kroyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ishtoyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rostamyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilikia Tigers 42%, Adana Pataniner 58%.
Kilikia Tigers - Adana Pataniner 2:1