Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Futbolistner FK Mihr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Harutyunyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emilyan rent richting de bal. Emilyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Petikyan onderschept slim de pass. Harutyunyan heeft problemen om de bal te vangen. Petikyan is nu in balbezit. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Futbolistner - FK Mihr 0:1

20e minuut.
Damadyan probeert de bal aan de voet te houden. Shahumyan is nu in balbezit. Gertmenyan probeert naar een medespeler te passen. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Dobalyan is nu in balbezit. Petikyan onderschept slim de pass. Petikyan passt de bal zonder na te denken. Harutyunyan is nu in balbezit. Harutyunyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Futbolistner 44%, FK Mihr 56%.
Gallant Futbolistner - FK Mihr 0:1

56e minuut.
Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan probeert naar een medespeler te passen. Isahakyan rent richting de bal. Gertmenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gertmenyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Isahakyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Damadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan passt de bal met de wreef. Daar is Gertmenyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gertmenyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Minassyan met de inworp. Mokatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokatsi passt de bal in één keer door. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Harutyunyan haalt uit met een fantastische trap. Shalunts geeft de bal voor. Nikolayan kopt de bal weg. Petikyan is nu in balbezit. Petikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Futbolistner 50%, FK Mihr 50%.
Gallant Futbolistner - FK Mihr 0:1