Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aresh SA Vagharshapat
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Sharoyan de bal onder controle te krijgen. Simonyan is nu in balbezit. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyan onderschept slim de pass. Simonyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Meloyan geeft een lange en hoge pass. Khachunts probeert naar een medespeler te passen. Kocharyan rent richting de bal. Kocharyan draait met de bal, schiet en ... Avetikyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aresh - SA Vagharshapat 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aresh 42%, SA Vagharshapat 58%.
FC Aresh - SA Vagharshapat 0:1

53e minuut.
Jigarkhanyan passt de bal met de wreef. Khachunts is nu in balbezit. Khachunts passt de bal in één keer door. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sarkisov kopt de bal weg. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan met een sublieme pass. Simonyan rent richting de bal. Simonyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khachaturyan krijgt zijn hoofd ertegen. Varteresyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aresh - SA Vagharshapat 1:1

64e minuut.
Meloyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babayan komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Shirinyan geeft een lange en hoge pass. Andonyan probeert de bal aan de voet te houden. Bazunts met een sublieme pass. Jamgochyan rent richting de bal. Jamgochyan draait met de bal, schiet en ... Avetikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aresh 45%, SA Vagharshapat 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aresh - SA Vagharshapat 1:1