Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Mihr Noyan Tapan Axperner
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Avagian rent richting de bal. Aronyan rent richting de bal. Aronyan passt de bal in één keer door. Pachajyan is nu in balbezit. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Shirinyan is nu in balbezit. Khatcheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Khatcheryan passt de bal zonder na te denken. Gevorkyan rent richting de bal. Gevorkyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Aronyan probeert de bal aan de voet te houden. Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aronyan geeft een hoge lob. Mheryan kopt de bal weg. Tsolakyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Aprikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aprikyan met een sublieme pass. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap. Tsolakyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Mihr - Noyan Tapan Axperner 1:0

31e minuut.
Shirinyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kekejyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mnatsakanyan kopt de bal weg. Aronyan rent richting de bal. Aronyan passt de bal in één keer door. Pachajyan rent richting de bal. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kalenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenyan speelt de bal door. Pachajyan is nu in balbezit. Pachajyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Mihr - Noyan Tapan Axperner 2:0

42e minuut.
Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenyan geeft een hoge lob. Pachajyan is nu in balbezit. Pachajyan draait met de bal, schiet en ... Tsolakyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Mihr 48%, Noyan Tapan Axperner 52%.
Gallant Mihr - Noyan Tapan Axperner 2:0

78e minuut.
Mheryan is nu in balbezit. Pachajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Pachajyan onderschept slim de pass. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Mihr 57%, Noyan Tapan Axperner 43%.
Gallant Mihr - Noyan Tapan Axperner 2:0