Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Mihr FC Aresh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Shageldyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shageldyan passt de bal in één keer door. Kalenyan heeft problemen om de bal te vangen. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Mihr - FC Aresh 1:0

18e minuut.
Nazaryan probeert de bal met de borst te controleren. Nazaryan geeft de bal voor. Aronyan kopt de bal weg. Pachajyan rent richting de bal. Pachajyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Mihr - FC Aresh 2:0

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ohanyan trapt de bal weg van het doel. Shirinyan kopt de bal weg. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan draait met de bal, schiet en ... Avetikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Jigarkhanyan rent richting de bal. Shageldyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shageldyan speelt de bal door. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Mihr 50%, FC Aresh 50%.
Gallant Mihr - FC Aresh 2:0

50e minuut.
Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan met een sublieme pass. Bazunts probeert de bal aan de voet te houden. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Avetikyan met een harde bal richting middenveld. Shirinyan kopt de bal weg. Pachajyan is nu in balbezit. Pachajyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Mihr - FC Aresh 3:0

53e minuut.
Azaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenyan is nu in balbezit. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap. Avetikyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Avetikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Mihr - FC Aresh 4:0

56e minuut.
Kalenyan is nu in balbezit. Bazunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan onderschept slim de pass. Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pachajyan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Mihr - FC Aresh 5:0

65e minuut.
Pachajyan rent richting de bal. Pachajyan schiet op doel. Azaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Aprikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aprikyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Azaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachajyan is nu in balbezit. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap. Avetikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jigarkhanyan geeft een hoge lob. Aprikyan geeft de bal voor. Galstyan rent richting de bal. Pachajyan is nu in balbezit. Pachajyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Shageldyan geeft de bal voor. Babayan kopt de bal weg. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan draait met de bal, schiet en ... Azaryan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Mihr 38%, FC Aresh 62%.
Gallant Mihr - FC Aresh 5:0