Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Amar FC Ararat
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Iskanyan trapt de bal weg. Balabekyan kopt de bal weg. Manoyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dakessyan is nu in balbezit. Dakessyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amar - FC Ararat 1:0

17e minuut.
Manoyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yanikyan komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Dakessyan met een sublieme pass. Beglaryan is nu in balbezit. Andonyan rent richting de bal. Beglaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Beglaryan draait met de bal, schiet en ... Babajanyan bokst de bal weg.

30e minuut.
Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan passt de bal zonder na te denken. Hamboyan probeert naar een medespeler te passen. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mnatsakanyan is nu in balbezit. Zargaryan begaat een overtreding. Mnatsakanyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Mnatsakanyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nersesyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Iskanyan trapt de bal weg van het doel. Inworp. Sismanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mkchyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkchyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sismanyan geeft een lange en hoge pass. Balabekyan heeft problemen om de bal te vangen. Mkchyan is nu in balbezit. Mkchyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Amar - FC Ararat 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amar 48%, FC Ararat 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Amar - FC Ararat 1:1

53e minuut.
Levonyan heeft problemen om de bal te vangen. Levonyan passt de bal zonder na te denken. Dakessyan is nu in balbezit. Klungelig pakt Beglaryan de bal. Beglaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bakalyan onderschept slim de pass. Bakalyan met een sublieme pass. Mnatsakanyan rent richting de bal. Beglaryan is nu in balbezit. Beglaryan schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kotanjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nersesyan is nu in balbezit. Kotanjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nersesyan onderschept slim de pass. Nersesyan schiet op doel. Iskanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Hacheryan met de inworp. Mkchyan is nu in balbezit. Mkchyan geeft de bal voor. Nersesyan rent richting de bal. Nersesyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mnatsakanyan rent richting de bal. Beglaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Beglaryan probeert naar een medespeler te passen. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Zargaryan is nu in balbezit. Mkchyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkchyan speelt de bal door. Nersesyan is nu in balbezit. Nersesyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amar 51%, FC Ararat 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Amar - FC Ararat 1:1