Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC F.I.M.A. Kaxardakan Sportsmener
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Garnikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakunts begaat een overtreding. Bakunts krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rostamyan met de inworp. Dalakyan heeft problemen om de bal te vangen. Dalakyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sadoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadoyan geeft de bal voor. Nigoghosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC F.I.M.A. - Kaxardakan Sportsmener 0:1

25e minuut.
Khalatyan probeert naar een medespeler te passen. Erzrumyan is nu in balbezit. Papikyan rent richting de bal. Erzrumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC F.I.M.A. - Kaxardakan Sportsmener 1:1

28e minuut.
Bakunts passt de bal met de wreef. Erzrumyan is nu in balbezit. Papikyan onderschept slim de pass. Hayrapetyan onderschept slim de pass. Hayrapetyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rostamyan geeft de bal voor. Garnikyan rent richting de bal. Ghoukassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghoukassyan haalt uit met een fantastische trap. Nigoghosyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC F.I.M.A. - Kaxardakan Sportsmener 1:2

44e minuut.
Khalatyan passt de bal in één keer door. Erzrumyan rent richting de bal. Papikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hayrapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hayrapetyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC F.I.M.A. 47%, Kaxardakan Sportsmener 53%.
AC F.I.M.A. - Kaxardakan Sportsmener 1:2

47e minuut.
Arshakyan probeert naar een medespeler te passen. Sadoyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Garnikyan de bal onder controle te krijgen. Ghoukassyan rent richting de bal. Ghoukassyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC F.I.M.A. - Kaxardakan Sportsmener 1:3

65e minuut.
Baghramyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan is nu in balbezit. Sadoyan passt de bal in één keer door. Ghoukassyan is nu in balbezit. Ghoukassyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC F.I.M.A. - Kaxardakan Sportsmener 1:4

68e minuut.
Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Baghramyan de bal. Sadoyan is nu in balbezit. Sadoyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Papalyan met een snelle inworp. Papikyan heeft problemen om de bal te vangen. Hayrapetyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hayrapetyan krijgt een gele kaart.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dokhoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadoyan heeft problemen om de bal te vangen. Sadoyan draait met de bal, schiet en ... Nigoghosyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC F.I.M.A. - Kaxardakan Sportsmener 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC F.I.M.A. 42%, Kaxardakan Sportsmener 58%.
AC F.I.M.A. - Kaxardakan Sportsmener 1:5