Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay-Ari Erebuni Adana Sangesur
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Martinyan rent richting de bal. Jknavoryan begaat een overtreding. Martinyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harutyunyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jknavoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Jknavoryan geeft de bal voor. Harutyunyan kopt de bal weg. Ter Malkhasyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Erebuni 53%, Adana Sangesur 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hay-Ari Erebuni - Adana Sangesur 0:0

47e minuut.
Simonyan rent richting de bal. Harutyunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Simonyan maakt een afschuwelijke overtreding. Simonyan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Chorekyan is nu in balbezit. Chorekyan geeft de bal voor. Jknavoryan probeert de bal met de borst te controleren. Martinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Harutyunyan heeft problemen om de bal te vangen. Sismanyan rent richting de bal. Harutyunyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Harutyunyan krijgt een gele kaart. Sismanyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sismanyan kan niet meer verder spelen. Avetyan komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Avetyan onderschept slim de pass. Avetyan passt de bal zonder na te denken. Kotanjyan speelt de bal door. Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Erebuni - Adana Sangesur 1:0

72e minuut.
Hambartsumyan passt de bal in één keer door. Mheryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mheryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Erebuni - Adana Sangesur 2:0

76e minuut.
Hambartsumyan geeft een lange en hoge pass. Martinyan rent richting de bal. Avetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Erebuni 60%, Adana Sangesur 40%.
Hay-Ari Erebuni - Adana Sangesur 2:0