Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaxardakan Sportsmener FC Ararat
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Dalakyan passt de bal met de wreef. Sadoyan is nu in balbezit. Sadoyan speelt de bal door. Ghoukassyan is nu in balbezit. Ghoukassyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babajanyan trapt de bal weg van het doel. Mkchyan kopt de bal weg. Nersesyan is nu in balbezit. Nersesyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rostamyan geeft een lange en hoge pass. Shirinyan probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papalyan. Papalyan krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Papalyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araqelyan met een sublieme pass. Saribekyan rent richting de bal. Sadoyan onderschept slim de pass. Sadoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Saribekyan rent richting de bal. Sadoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghoukassyan is nu in balbezit. Ghoukassyan schiet op doel. Andonyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Papikyan heeft problemen om de bal te vangen. Mkchyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkchyan passt de bal met de wreef. Daar is Nersesyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nersesyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaxardakan Sportsmener - FC Ararat 0:1

43e minuut.
Daar is Ghoukassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkchyan is nu in balbezit. Ghoukassyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghoukassyan krijgt een gele kaart. Mkchyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaxardakan Sportsmener 58%, FC Ararat 42%.
Kaxardakan Sportsmener - FC Ararat 0:1

47e minuut.
Dalakyan geeft de bal voor. Inworp. Sismanyan met een snelle inworp. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mnatsakanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkchyan is nu in balbezit. Mkchyan speelt de bal door. Nersesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nersesyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nersesyan rent richting de bal. Nersesyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaxardakan Sportsmener - FC Ararat 0:2

60e minuut.
Ghoukassyan passt de bal in één keer door. Mkchyan rent richting de bal. Mkchyan passt de bal in één keer door. Nersesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nersesyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arshakyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Papikyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Geghamyan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kasparov geeft een hoge lob. Inworp. Dokhoyan met de inworp. Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaxardakan Sportsmener 56%, FC Ararat 44%.
Kaxardakan Sportsmener - FC Ararat 0:2