Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay-Ari Erebuni Anhaxteli Hrasdan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tokhunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyan is nu in balbezit. Met opzet legt Tokhunts zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tokhunts naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Demirchyan speelt de bal door. Movsesyan is nu in balbezit. Movsesyan passt de bal in één keer door. Sevakyan is nu in balbezit. Sevakyan draait met de bal, schiet en ... Ter Malkhasyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Erebuni 71%, Anhaxteli Hrasdan 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hay-Ari Erebuni - Anhaxteli Hrasdan 0:0

47e minuut.
Demirchyan passt de bal in één keer door. Movsesyan is nu in balbezit. Movsesyan passt de bal zonder na te denken. Sevakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevakyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Jknavoryan geeft een hoge lob. Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharoyan begaat een overtreding. Sharoyan krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Mheryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Hambartsumyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyan geeft een hoge lob. Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Baveyan speelt de bal door. Klungelig pakt Sharoyan de bal. Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Babayan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Erebuni - Anhaxteli Hrasdan 1:0

63e minuut.
Samvelyan geeft de bal voor. Isahakyan is nu in balbezit. Sevakyan begaat een overtreding. Sevakyan krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Manasyan geeft de bal voor. Hambartsumyan met een sublieme pass. Mheryan rent richting de bal. Mheryan haalt uit met een fantastische trap. Garnikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Erebuni - Anhaxteli Hrasdan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Erebuni 53%, Anhaxteli Hrasdan 47%.
Hay-Ari Erebuni - Anhaxteli Hrasdan 2:0