Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sis Mihr SA Nemrout
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Terryan is nu in balbezit. Baghdasaryan onderschept slim de pass. Baghdasaryan met een sublieme pass. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan passt de bal zonder na te denken. Paal!

14e minuut.
Terryan is nu in balbezit. Baghdasaryan onderschept slim de pass. Baghdasaryan met een sublieme pass. Herikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Herikyan draait met de bal, schiet en ... Zavenyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Grigorian bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorian geeft de bal voor. Papalyan heeft problemen om de bal te vangen. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan draait met de bal, schiet en ... Paal! Zavenyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Mansuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansuryan met een sublieme pass. Terryan rent richting de bal. Terryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Mihr - SA Nemrout 1:0

33e minuut.
Mansuryan passt de bal met de wreef. Terryan rent richting de bal. Terryan met een sublieme pass. Smbatyan rent richting de bal. Smbatyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Karamyan kopt de bal weg. Margaryan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Terryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smbatyan rent richting de bal. Smbatyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Azaryan trapt de bal weg van het doel. Mkchyan kopt de bal weg. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Herikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Herikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamyan onderschept slim de pass. Karamyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ispiryan de bal. Ispiryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sis Mihr 64%, SA Nemrout 36%.
Sis Mihr - SA Nemrout 1:0

46e minuut.
Karamyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Smbatyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karamyan is nu in balbezit. Smbatyan onderschept slim de pass. Smbatyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Margaryan heeft problemen om de bal te vangen. Margaryan passt de bal zonder na te denken. Terryan rent richting de bal. Smbatyan rent richting de bal. Smbatyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Herikyan probeert naar een medespeler te passen. Kroyan is nu in balbezit. Ispiryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ispiryan krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Smbatyan is nu in balbezit. Hamikyan is nu in balbezit. Smbatyan verovert de bal door een tackle van achteren. Smbatyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Mihr - SA Nemrout 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sis Mihr 43%, SA Nemrout 57%.
Sis Mihr - SA Nemrout 2:0