Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sewan FC Vagharshapat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


13e minuut.
Mkrtchyan met een sublieme pass. Aronyan rent richting de bal. Aivazyan maakt een afschuwelijke overtreding. Aronyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Aronyan is nu in balbezit. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan passt de bal met de wreef. Sharoyan rent richting de bal. Sharoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mikoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mikoyan passt de bal in één keer door. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Israelyan de bal onder controle te krijgen. Yedigaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Avagian de bal. Aronyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan onderschept slim de pass. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sharoyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagian speelt de bal door. Smbatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan verovert de bal door een tackle van achteren. Duzyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Aronyan passt de bal in één keer door. Kakussyan heeft problemen om de bal te vangen. Kekejyan rent richting de bal. Kakussyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kakussyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mikoyan met een sublieme pass. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan passt de bal in één keer door. Sharoyan is nu in balbezit. Sharoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sewan 48%, FC Vagharshapat 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Sewan - FC Vagharshapat 0:0

47e minuut.
Tigranyan rent richting de bal. Khchoyan onderschept slim de pass. Khchoyan speelt de bal door. Papalyan heeft problemen om de bal te vangen. Papalyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Papalyan rent richting de bal. Papalyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Duzyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duzyan draait met de bal, schiet en ... Mkrtchyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Smbatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan onderschept slim de pass. Duzyan rent richting de bal. Papalyan rent richting de bal. Papalyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Aivazyan passt de bal met de wreef. Aronyan is nu in balbezit. Sharoyan rent richting de bal. Sharoyan draait met de bal, schiet en ... Aronyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aivazyan passt de bal in één keer door. Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sharoyan haalt uit met een fantastische trap. Yedigaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sewan - FC Vagharshapat 0:1

70e minuut.
Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mikoyan passt de bal met de wreef. Duzyan rent richting de bal. Duzyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dokhoyan rent richting de bal. Duzyan verovert de bal door een tackle van achteren. Duzyan geeft een hoge lob. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan haalt uit met een fantastische trap. Mihranyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sewan 37%, FC Vagharshapat 63%.
AC Sewan - FC Vagharshapat 0:1