Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ayntap FC Ararat
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Daribyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daribyan komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Philiposyan geeft de bal voor. Daribyan rent richting de bal. Daribyan speelt de bal door. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC Ararat 1:0

26e minuut.
Smbatyan is nu in balbezit. Smbatyan passt de bal zonder na te denken. Kasparov heeft problemen om de bal te vangen. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC Ararat 2:0

34e minuut.
Philiposyan is nu in balbezit. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan speelt de bal door. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mkchyan is nu in balbezit. Martirosyan onderschept slim de pass. Martirosyan probeert naar een medespeler te passen. Minasyan rent richting de bal. Minasyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ayntap 46%, FC Ararat 54%.
FK Ayntap - FC Ararat 2:0

64e minuut.
Smbatyan draait met de bal, schiet en ... Shirinyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Mnatsakanyan de bal. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC Ararat 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ayntap 49%, FC Ararat 51%.
FK Ayntap - FC Ararat 3:0