Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaxardakan Sportsmener SA Nemrout
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Karamyan kopt de bal weg. Aghassyan heeft problemen om de bal te vangen. Ispiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Herikyan is nu in balbezit. Herikyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan onderschept slim de pass. Sadoyan probeert naar een medespeler te passen. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaxardakan Sportsmener - SA Nemrout 1:0

34e minuut.
Hamikyan geeft een hoge lob. Inworp. Dokhoyan met de inworp. Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Arturyan geeft een hoge lob. Papikyan kopt de bal weg. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan onderschept slim de pass. Sadoyan haalt uit met een fantastische trap. Azaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaxardakan Sportsmener 54%, SA Nemrout 46%.
Kaxardakan Sportsmener - SA Nemrout 1:0

55e minuut.
Karamyan kopt de bal weg. Rostamyan probeert de bal aan de voet te houden. Ispiryan is nu in balbezit. Herikyan rent richting de bal. Herikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dokhoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan passt de bal met de wreef. Papikyan is nu in balbezit. Papikyan haalt uit met een fantastische trap. Azaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaxardakan Sportsmener 40%, SA Nemrout 60%.
Kaxardakan Sportsmener - SA Nemrout 1:0