Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sis Mihr Adana Sangesur
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Margaryan rent richting de bal. Karamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Karamyan speelt de bal door. Martinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kotanjyan kopt de bal weg. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan geeft een lange en hoge pass. Martinyan is nu in balbezit. Martinyan schiet op doel. Zavenyan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chorekyan rent richting de bal. Terryan is nu in balbezit. Terryan met een sublieme pass. Smbatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Smbatyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Mihr - Adana Sangesur 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sis Mihr 57%, Adana Sangesur 43%.
Sis Mihr - Adana Sangesur 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Khchoyan de bal. Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keledjyan probeert naar een medespeler te passen. Smbatyan rent richting de bal. Smbatyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chorekyan met een sublieme pass. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan met een sublieme pass. Martinyan is nu in balbezit. Martinyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sis Mihr - Adana Sangesur 1:1

58e minuut.
Mkrtchyan trapt de bal weg van het doel. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan speelt de bal door. Smbatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Smbatyan schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Papazyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papalyan is nu in balbezit. Martinyan onderschept slim de pass. Karamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Khchoyan geeft een hoge lob. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan met een sublieme pass. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kotanjyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Chorekyan de bal. Smbatyan rent richting de bal. Smbatyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Mihr - Adana Sangesur 2:1

73e minuut.
Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mnatsakanyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Mnatsakanyan met een snel genomen vrije trap. Khchoyan heeft problemen om de bal te vangen. Smbatyan rent richting de bal. Smbatyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Mihr - Adana Sangesur 3:1

76e minuut.
Kroyan geeft een lange en hoge pass. Kotanjyan kopt de bal weg. Khchoyan probeert de bal met de borst te controleren. Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keledjyan speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sis Mihr 45%, Adana Sangesur 55%.
Sis Mihr - Adana Sangesur 3:1