Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sewan Hay-Ari Erebuni
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Aronyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mheryan begaat een overtreding. Aronyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Aronyan met een snel genomen vrije trap. Manucharyan is nu in balbezit. Manucharyan passt de bal met de wreef. Daar is Ter Malkhasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sewan - Hay-Ari Erebuni 1:0

5e minuut.
Manasyan is nu in balbezit. Kakussyan onderschept slim de pass. Kakussyan geeft een lange en hoge pass. Duzyan rent richting de bal. Duzyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hambartsumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duzyan rent richting de bal. Duzyan schiet op doel. Ter Malkhasyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan rent richting de bal. Onoyan geeft een lange en hoge pass. Duzyan krijgt zijn hoofd ertegen. Ter Malkhasyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sewan - Hay-Ari Erebuni 2:0

16e minuut.
Isahakyan kopt de bal weg. Hambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan maakt een afschuwelijke overtreding. Papalyan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakussyan probeert naar een medespeler te passen. Papalyan rent richting de bal. Duzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Manasyan rent richting de bal. Manasyan geeft een hoge lob. Kakussyan heeft problemen om de bal te vangen. Kakussyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Manucharyan geeft de bal voor. Aronyan kopt de bal weg. Jknavoryan probeert de bal aan de voet te houden. Duzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Khchoyan met de inworp. Avagian rent richting de bal. Avagian probeert naar een medespeler te passen. Duzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sewan 31%, Hay-Ari Erebuni 69%.
AC Sewan - Hay-Ari Erebuni 2:0

50e minuut.
Papalyan rent richting de bal. Papalyan passt de bal met de wreef. Manasyan is nu in balbezit. Duzyan onderschept slim de pass. Duzyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Manasyan geeft de bal voor. Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan onderschept slim de pass. Mheryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Jknavoryan de bal. Duzyan rent richting de bal. Jknavoryan onderschept slim de pass. Papalyan onderschept slim de pass. Papalyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Papalyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meloyan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukiassyan geeft een lange en hoge pass. Duzyan is nu in balbezit. Meloyan rent richting de bal. Meloyan draait met de bal, schiet en ... Ter Malkhasyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sewan - Hay-Ari Erebuni 3:0

72e minuut.
Kakussyan is nu in balbezit. Kakussyan geeft een hoge lob. Khchoyan kopt de bal weg. Meloyan rent richting de bal. Meloyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hambartsumyan rent richting de bal. Avagian onderschept slim de pass. Avagian passt de bal zonder na te denken. Duzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Khchoyan met de inworp. Aronyan probeert de bal met de borst te controleren. Simonyan begaat een overtreding. Simonyan krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Isahakyan rent richting de bal. Hambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khchoyan. Khchoyan krijgt een gele kaart. Hambartsumyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hambartsumyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan schiet op doel. Yedigaryan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sewan 28%, Hay-Ari Erebuni 72%.
AC Sewan - Hay-Ari Erebuni 3:0