Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zvartnots Hrasdan Patanekan Gayler
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Djorkaeff heeft problemen om de bal te vangen. Meloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff begaat een overtreding. Djorkaeff krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ispiryan is nu in balbezit. Levonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levonyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hamboyan de bal. Hamboyan schiet op doel. Aloyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ispiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloyan verovert de bal door een tackle van achteren. Meloyan speelt de bal door. Hovhannisyan is nu in balbezit. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Azaryan geeft de bal voor. Inworp. Khachaturyan met de inworp. Zoloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoloyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Ispiryan onderschept slim de pass. Ispiryan probeert naar een medespeler te passen. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. Arcruni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Zoloyan is nu in balbezit. Grigoryan begaat een overtreding. Zoloyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Djorkaeff zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Amiryan de bal. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ispiryan kopt de bal weg. Amiryan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamboyan. Amiryan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Hovhannisyan rent richting de bal. Djorkaeff is nu in balbezit. Hovhannisyan is nu in balbezit. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. Soukiassyan verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Grigoryan rent richting de bal. Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff rent richting de bal. Hovhannisyan onderschept slim de pass. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ... Arcruni bokst de bal weg.

35e minuut.
Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan speelt de bal door. Chilingaryan speelt de bal door. Hamboyan controleert de bal met de borst. Hamboyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zvartnots Hrasdan 40%, Patanekan Gayler 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zvartnots Hrasdan - Patanekan Gayler 0:0

50e minuut.
Daar is Levonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoloyan geeft een hoge lob. Hamboyan rent richting de bal. Hamboyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Meloyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tatulyan de bal. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan schiet op doel. Mahtesyan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ispiryan heeft problemen om de bal te vangen. Meloyan onderschept slim de pass. Meloyan passt de bal in één keer door. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. Arcruni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvartnots Hrasdan - Patanekan Gayler 0:1

83e minuut.
Chilingaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Chilingaryan geeft een hoge lob. Tatulyan rent richting de bal. Keshishyan onderschept slim de pass. Keshishyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zvartnots Hrasdan - Patanekan Gayler 0:2

88e minuut.
Levonyan speelt de bal door. Meloyan rent richting de bal. Meloyan met een sublieme pass. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan schiet op doel. Arcruni bokst de bal weg. Mahtesyan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvartnots Hrasdan - Patanekan Gayler 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zvartnots Hrasdan 56%, Patanekan Gayler 44%.
Zvartnots Hrasdan - Patanekan Gayler 0:3