Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartans Liver Bull
4132 Tactiek M-532 LAST
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
56 gemiddelde waardering 66.1
solide Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Gatt onderschept slim de pass. Gatt passt de bal zonder na te denken. Campinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Campinas de bal. Campinas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Kempf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kempf probeert naar een medespeler te passen. Arias rent richting de bal. Arias geeft de bal voor. Godeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Sevasta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lokmić onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tsirbas zal de hoekschop nemen. Byrdy krijgt zijn hoofd ertegen. Sevasta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Pungă passt de bal met de wreef. Godeiro is nu in balbezit. Kempf rent richting de bal. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro draait met de bal, schiet en ... Sevasta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Sevasta geeft een lange en hoge pass. Campinas kopt de bal weg. Shmuts rent richting de bal. Shmuts geeft een lange en hoge pass. Byrdy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Tsirbas met de inworp. Trombini speelt de bal door. Pungă heeft problemen om de bal te vangen. Pungă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kempf speelt de bal door. Arias rent richting de bal. Arias speelt de bal door. Byrdy rent richting de bal. Byrdy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Godeiro is nu in balbezit. Kempf met een sublieme pass. Aletorowicz rent richting de bal. Godeiro onderschept slim de pass. Godeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Liver Bull 0:1

41e minuut.
Arias heeft problemen om de bal te vangen. Arias probeert naar een medespeler te passen. Kempf speelt de bal door. Byrdy is nu in balbezit. Byrdy draait met de bal, schiet en ... Sevasta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Liver Bull 0:2

45e minuut.
Arias passt de bal met de wreef. Aletorowicz is nu in balbezit. Byrdy verovert de bal door een tackle van achteren. Byrdy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Liver Bull 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans 65%, Liver Bull 35%.
Spartans - Liver Bull 0:3

49e minuut.
Galea met een snelle inworp. Campinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campinas geeft de bal voor. Trombini heeft problemen om de bal te vangen. Trombini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tsirbas passt de bal in één keer door. Aletorowicz is nu in balbezit. Godeiro onderschept slim de pass. Klungelig pakt Godeiro de bal. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kempf speelt de bal door. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias probeert naar een medespeler te passen. Byrdy is nu in balbezit. Byrdy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Arias rent richting de bal. Debono begaat een overtreding. Arias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pungă met een snel genomen vrije trap. Arias kopt de bal weg. Daar is Griffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrdy is nu in balbezit. Byrdy draait met de bal, schiet en ... Sevasta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal zonder na te denken. Byrdy rent richting de bal. Byrdy draait met de bal, schiet en ... Sevasta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Liver Bull 0:4

68e minuut.
Trombini is nu in balbezit. Tsirbas onderschept slim de pass. Tsirbas passt de bal in één keer door. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. Sevasta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Liver Bull 0:5

71e minuut.
Inworp. Keegan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsirbas probeert naar een medespeler te passen. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tsirbas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kempf speelt de bal door. Aletorowicz is nu in balbezit. Godeiro onderschept slim de pass. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. Sevasta bokst de bal weg.

82e minuut.
Shmuts onderschept slim de pass. Shmuts geeft de bal voor. Griffin heeft problemen om de bal te vangen. Byrdy onderschept slim de pass. Byrdy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Godeiro is nu in balbezit. Lokmić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lokmić krijgt een gele kaart. Godeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Byrdy neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sevasta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Campinas is nu in balbezit. Campinas passt de bal zonder na te denken. Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombini is nu in balbezit. Trombini geeft de bal voor. Radziwon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tsirbas is nu in balbezit. Tsirbas passt de bal in één keer door. Byrdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Liver Bull 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans 67%, Liver Bull 33%.
Spartans - Liver Bull 0:6