Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gozo Dream Team FC Mallia FC
GDT defensive Tactiek Formation 4
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Pruteanu rent richting de bal. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki geeft de bal voor. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Mergen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Mâlcu met een sublieme pass. Pavlyukh is nu in balbezit. Pavlyukh passt de bal zonder na te denken. Külcü rent richting de bal. Külcü haalt uit met een fantastische trap. Alexandersson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Armasari bereikt de bal nog maar net als eerste. Armasari passt de bal in één keer door. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu geeft een lange en hoge pass. Meistermacher krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Külcü rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villa neemt de hoekschop. Meistermacher maakt een snoekduik en kopt de bal. Alexandersson bokst de bal weg.

42e minuut.
Armasari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henchoz rent richting de bal. do Sokker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. do Sokker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gozo Dream Team FC 44%, Mallia FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gozo Dream Team FC - Mallia FC 0:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Martínez de Corta de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zolotnitskiy de bal. Zolotnitskiy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. Pruteanu onderschept slim de pass. Pruteanu passt de bal in één keer door. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gozo Dream Team FC - Mallia FC 1:0

70e minuut.
Rizov is nu in balbezit. Rizov passt de bal in één keer door. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Mergen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gozo Dream Team FC - Mallia FC 1:1

82e minuut.
Henchoz kopt de bal weg. Dergunov heeft problemen om de bal te vangen. Zolotnitskiy onderschept slim de pass. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Mergen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozo Dream Team FC - Mallia FC 1:2

87e minuut.
do Sokker probeert naar een medespeler te passen. Pavlyukh is nu in balbezit. Pavlyukh geeft een lange en hoge pass. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gozo Dream Team FC 50%, Mallia FC 50%.
Gozo Dream Team FC - Mallia FC 1:2