Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jocca Youngsters FC Panda-land F.C.
WCQ Tactiek 11V11
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29 gemiddelde waardering 50.5
zwak Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Spencer verovert de bal door een tackle van achteren. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco rent richting de bal. Sacco geeft de bal voor. Filletti bokst de bal weg.

8e minuut.
Sacco geeft een lange en hoge pass. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq onderschept slim de pass. Axiaq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jocca Youngsters FC - Panda-land F.C. 0:1

17e minuut.
Deguara geeft de bal voor. Magri met een sublieme pass. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino schiet op doel. Filletti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jocca Youngsters FC - Panda-land F.C. 0:2

30e minuut.
Petrocochino is nu in balbezit. Gauci rent richting de bal. Petrocochino onderschept slim de pass. Petrocochino haalt uit met een fantastische trap. Filletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

36e minuut.
Said Pullicino geeft een hoge lob. Dougall is nu in balbezit. Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Sacco geeft de bal voor. Axiaq kopt de bal weg. Filletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Magri is nu in balbezit. Magri speelt de bal door. Petrocochino rent richting de bal. Petrocochino draait met de bal, schiet en ... Filletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jocca Youngsters FC - Panda-land F.C. 0:3

41e minuut.
Järvi speelt de bal door. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino maakt een afschuwelijke overtreding. Petrocochino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jocca Youngsters FC 72%, Panda-land F.C. 28%.
Jocca Youngsters FC - Panda-land F.C. 0:3

46e minuut.
Petrocochino rent richting de bal. Petrocochino passt de bal met de wreef. Dingli bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq onderschept slim de pass. Axiaq draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Magri met de inworp. Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Wilcox is nu in balbezit. Petrocochino onderschept slim de pass. Petrocochino passt de bal met de wreef. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq draait met de bal, schiet en ... Filletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Magri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deguara krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Filletti trapt de bal weg. Magri kopt de bal weg. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino geeft een hoge lob. Axiaq maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jocca Youngsters FC - Panda-land F.C. 0:4

72e minuut.
Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Sacco probeert naar een medespeler te passen. Deguara is nu in balbezit. Deguara geeft een lange en hoge pass. Filletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jocca Youngsters FC - Panda-land F.C. 0:5

76e minuut.
Sacco passt de bal zonder na te denken. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri passt de bal met de wreef. Axiaq rent richting de bal. Axiaq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Farrugia komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scicluna komt het veld opgelopen. Farrugia met een snelle inworp. Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino draait met de bal, schiet en ... Filletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Axiaq rent richting de bal. Axiaq haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Farrugia kopt de bal weg. Wilcox heeft problemen om de bal te vangen. Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino haalt uit met een fantastische trap. Filletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Farrugia verovert de bal door een tackle van achteren. Farrugia passt de bal in één keer door. Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino schiet op doel. Filletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jocca Youngsters FC - Panda-land F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jocca Youngsters FC 81%, Panda-land F.C. 19%.
Jocca Youngsters FC - Panda-land F.C. 0:6