Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pawla Wolves Sliema Wanderers FC
kurt Tactiek McDonuts
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
55.7 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


11e minuut.
Ogryczak passt de bal zonder na te denken. Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal met de wreef. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Šefronas passt de bal in één keer door. Popović rent richting de bal. Popović geeft een lange en hoge pass. Peplow rent richting de bal. Peplow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ferry met een sublieme pass. Peplow bereikt de bal nog maar net als eerste. Popović rent richting de bal. Peplow bereikt de bal nog maar net als eerste. Peplow schiet op doel. Siara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Ogryczak is nu in balbezit. Ogryczak speelt de bal door. Tabone is nu in balbezit. Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Peplow is nu in balbezit. Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez met een sublieme pass. Năsosu rent richting de bal. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - Sliema Wanderers FC 1:0

25e minuut.
Enríquez geeft een hoge lob. Pazio met een sublieme pass. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - Sliema Wanderers FC 2:0

41e minuut.
Said Vassallo rent richting de bal. Said Vassallo met een sublieme pass. Ferry rent richting de bal. Ferry geeft een hoge lob. Popović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
de las Heras speelt de bal door. Năsosu is nu in balbezit. Šefronas maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Šefronas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Šefronas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Ogryczak geeft de bal voor. Gregoraci kopt de bal weg. Buixeda rent richting de bal. Buixeda draait met de bal, schiet en ... Elliotsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pazio kopt de bal weg. de las Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Anh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đức Anh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 41%, Sliema Wanderers FC 59%.
Pawla Wolves - Sliema Wanderers FC 2:0

55e minuut.
de las Heras passt de bal in één keer door. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. de las Heras rent richting de bal. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gregoraci speelt de bal door. Ferry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferry geeft de bal voor. Popović rent richting de bal. Popović draait met de bal, schiet en ... Siara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is de las Heras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đức Anh begaat een overtreding. de las Heras raakt geblesseerd tijdens het duel. de las Heras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Năsosu springt en kopt de bal. Elliotsson bokst de bal weg.

69e minuut.
Alarcón passt de bal met de wreef. Ogryczak is nu in balbezit. Met opzet legt Ferry zijn tegenspeler op de grond. Ferry krijgt een gele kaart. Ogryczak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Enríquez rent richting de bal. Enríquez geeft een hoge lob. Popović rent richting de bal. Popović haalt uit met een fantastische trap. Siara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gregoraci geeft de bal voor. Popović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rochacki. Rochacki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 27%, Sliema Wanderers FC 73%.
Pawla Wolves - Sliema Wanderers FC 2:0