Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartans Inter37
4132 Tactiek 4321 wing
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
38.7 gemiddelde waardering 57.5
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Cadet geeft de bal voor. Tempels kopt de bal weg. Klungelig pakt Iacchetti de bal. Niinipuro rent richting de bal. Niinipuro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ribić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cadet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tempels is nu in balbezit. Tempels geeft een hoge lob. Caruana bokst de bal weg. Paal!

9e minuut.
Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski passt de bal in één keer door. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet speelt de bal door. Filiciani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ribić verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet onderschept slim de pass. Cadet passt de bal zonder na te denken. Niinipuro rent richting de bal. Niinipuro haalt uit met een fantastische trap. Caruana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pavia is nu in balbezit. Pavia geeft een hoge lob. Parisio is nu in balbezit. Byra onderschept slim de pass. Byra geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Caruana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tempels is nu in balbezit. Tempels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Inter37 0:1

14e minuut.
Vedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow probeert naar een medespeler te passen. Niinipuro rent richting de bal. Niinipuro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Niinipuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Tempels rent richting de bal. Tempels schiet op doel. Caruana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Inter37 0:2

23e minuut.
Rajski verovert de bal door een tackle van achteren. Rajski geeft de bal voor. Dytłow kopt de bal weg. Tempels is nu in balbezit. Tempels schiet op doel. Caruana bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Inter37 0:3

28e minuut.
Dytłow met een sublieme pass. Niinipuro is nu in balbezit. Niinipuro geeft een hoge lob. Tempels maakt een snoekduik en kopt de bal. Caruana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Inter37 0:4

37e minuut.
Inworp. Göybulak met de inworp. Cadet heeft problemen om de bal te vangen. Cadet geeft een lange en hoge pass. Tempels springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Inter37 0:5

43e minuut.
Rajski geeft de bal voor. Klungelig pakt Ribić de bal. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Inter37 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans 72%, Inter37 28%.
Spartans - Inter37 0:6

46e minuut.
Cassar komt het veld opgelopen. Libreri komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gregory met een sublieme pass. Dytłow rent richting de bal. Niinipuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinipuro haalt uit met een fantastische trap. Caruana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Inter37 0:7

49e minuut.
Filiciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels rent richting de bal. Tempels geeft de bal voor. Niinipuro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Inter37 0:8

54e minuut.
Dytłow geeft de bal voor. Tempels kopt de bal weg. Cadet is nu in balbezit. Cadet schiet op doel. Caruana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Inter37 0:9

60e minuut.
Dytłow speelt de bal door. Daar is Niinipuro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niinipuro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tempels de bal. Tempels schiet op doel. Caruana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Iacchetti heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dytłow geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tempels krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans - Inter37 0:10

61e minuut.
Vedia speelt de bal door. Niinipuro rent richting de bal. Rajski rent richting de bal. Niinipuro rent richting de bal. Niinipuro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Rajski met een sublieme pass. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet met een sublieme pass. Niinipuro rent richting de bal. Niinipuro draait met de bal, schiet en ... Caruana bokst de bal weg.

77e minuut.
Cadet speelt de bal door. Filiciani rent richting de bal. Filiciani passt de bal zonder na te denken. Niinipuro heeft problemen om de bal te vangen. Niinipuro draait met de bal, schiet en ... Caruana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Niinipuro rent richting de bal. Niinipuro passt de bal in één keer door. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinipuro is nu in balbezit. Niinipuro schiet op doel. Caruana bokst de bal weg.

84e minuut.
Iacchetti onderschept slim de pass. Niinipuro verovert de bal door een tackle van achteren. Niinipuro passt de bal met de wreef. Tempels is nu in balbezit. Tempels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans 72%, Inter37 28%.
Spartans - Inter37 0:10