Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mallia FC Delimara Rangers F.C
Formation 4 Tactiek dEF13
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
56.6 gemiddelde waardering 48.5
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Rizov rent richting de bal. Rizov passt de bal met de wreef. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Năstăsescu controleert de bal met de borst. Năstăsescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedrazzi met een snelle inworp. Rizov geeft een hoge lob. Marty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva passt de bal zonder na te denken. Daar is Dellacuerte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez de Corta is nu in balbezit. Martínez de Corta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zolotnitskiy onderschept slim de pass. Sylvestre onderschept slim de pass. Sylvestre geeft de bal voor. Buscher is nu in balbezit. Buscher geeft een hoge lob. Alexandersson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Campos heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - Delimara Rangers F.C 0:1

42e minuut.
Pedrazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rizov met een sublieme pass. Martínez de Corta rent richting de bal. Martínez de Corta draait met de bal, schiet en ... Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marty bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mallia FC 26%, Delimara Rangers F.C 74%.
Mallia FC - Delimara Rangers F.C 0:1

50e minuut.
Henchoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Henchoz passt de bal in één keer door. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk schiet op doel. Marty probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Campos onderschept slim de pass. Campos geeft de bal voor. Pawelczyk kopt de bal weg. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel. Marty bokst de bal weg.

58e minuut.
Pedrazzi passt de bal zonder na te denken. Balseiro rent richting de bal. Zolotnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Oczko kopt de bal weg. Daar is Bledzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Pedrazzi zijn tegenspeler op de grond. Pedrazzi krijgt een gele kaart. Bledzewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Oczko heeft problemen om de bal te vangen. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos geeft een lange en hoge pass. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Campos geeft een lange en hoge pass. Macavei is nu in balbezit. Henchoz onderschept slim de pass. Henchoz geeft de bal voor. Zolotnitskiy springt en kopt de bal. Paal!

84e minuut.
Inworp. Rizov met een snelle inworp. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... Marty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mallia FC - Delimara Rangers F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mallia FC 41%, Delimara Rangers F.C 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mallia FC - Delimara Rangers F.C 1:1