Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sliema Wanderers FC Panda-land F.C.
McDonuts Tactiek 11V11
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten very good
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen formidable


2e minuut.
Cremona met een sublieme pass. Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino met een sublieme pass. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Magri met de inworp. Ferry rent richting de bal. Petrocochino onderschept slim de pass. Petrocochino schiet op doel. Elliotsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Đức Anh onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Deguara is nu in balbezit. Deguara passt de bal in één keer door. Said Vassallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq onderschept slim de pass. Axiaq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Miceli geeft de bal voor. Petrocochino rent richting de bal. Petrocochino met een sublieme pass. Axiaq rent richting de bal. Axiaq schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Elliotsson met een harde bal richting middenveld. Magri kopt de bal weg. Daar is Tabone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino haalt uit met een fantastische trap. Elliotsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Deguara is nu in balbezit. Abela Medici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deguara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zrinzo komt het veld opgelopen.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Elliotsson trapt de bal weg. Magri kopt de bal weg. Klungelig pakt Petrocochino de bal. Petrocochino schiet op doel. Elliotsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sliema Wanderers FC 71%, Panda-land F.C. 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sliema Wanderers FC - Panda-land F.C. 0:0

61e minuut.
Miceli met een sublieme pass. Petrocochino rent richting de bal. Petrocochino passt de bal in één keer door. Sacco geeft een lange en hoge pass. Gregoraci verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cremona passt de bal met de wreef. Magri is nu in balbezit. Magri probeert naar een medespeler te passen. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Elliotsson met een harde bal richting middenveld. Said Vassallo controleert de bal met de borst. Sacco speelt de bal door. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Elliotsson trapt de bal weg. Sacco kopt de bal weg. Zrinzo is nu in balbezit. Zrinzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zrinzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Anh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zrinzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrocochino neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sliema Wanderers FC - Panda-land F.C. 0:1

72e minuut.
Cremona speelt de bal door. Petrocochino rent richting de bal. Petrocochino speelt de bal door. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Azzopardi komt het veld opgelopen. Scicluna komt het veld opgelopen. Farrugia komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Abela Medici met een sublieme pass. Ferry geeft een lange en hoge pass. Peplow kopt de bal weg. Klungelig pakt Popović de bal. Popović schiet op doel. Cassar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Axiaq rent richting de bal. Axiaq passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scicluna de bal. Scicluna schiet op doel. Elliotsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sliema Wanderers FC 66%, Panda-land F.C. 34%.
Sliema Wanderers FC - Panda-land F.C. 0:1