Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pawla Wolves Jocca Youngsters FC
kurt Tactiek WCQ
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
49 gemiddelde waardering 28.8
goed Schieten zwak
solide Passen matig
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Dougall probeert de bal aan de voet te houden. Pazio rent richting de bal. Xriha onderschept slim de pass. Năsosu verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - Jocca Youngsters FC 1:0

7e minuut.
Spiteri Lucas met de inworp. Xriha bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Buixeda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Buixeda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón speelt de bal door. Năsosu is nu in balbezit. Pazio rent richting de bal. Pazio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - Jocca Youngsters FC 2:0

22e minuut.
Inworp. de las Heras met een snelle inworp. Pazio speelt de bal door. de las Heras is nu in balbezit. de las Heras geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Năsosu de bal. Xriha rent richting de bal. Năsosu verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. Filletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - Jocca Youngsters FC 3:0

31e minuut.
Inworp. Enríquez met een snelle inworp. Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak passt de bal in één keer door. Alarcón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pazio rent richting de bal. Pazio passt de bal in één keer door. Dingli bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 18%, Jocca Youngsters FC 82%.
Pawla Wolves - Jocca Youngsters FC 3:0

50e minuut.
Dougall rent richting de bal. Pazio verovert de bal door een tackle van achteren. Pazio passt de bal in één keer door. Năsosu rent richting de bal. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - Jocca Youngsters FC 4:0

56e minuut.
Pazio probeert naar een medespeler te passen. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez geeft een lange en hoge pass. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Năsosu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bakalarz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pazio is nu in balbezit. Pazio passt de bal met de wreef. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... Filletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - Jocca Youngsters FC 5:0

74e minuut.
Sobierajski passt de bal in één keer door. de las Heras speelt de bal door. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lombardi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Enríquez neemt vlug de vrije trap. Daar is Wilcox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz haalt uit met een fantastische trap. Filletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Spiteri Lucas kan de bal niet met de borst controleren. Kacperzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kacperzak met een sublieme pass. de las Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. de las Heras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Pazio met een sublieme pass. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... Filletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 17%, Jocca Youngsters FC 83%.
Pawla Wolves - Jocca Youngsters FC 5:0