Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:24
  • Competitiewedstrijd: Kampjonat Premier
  • Stadion: Meazza
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 57100
Inter37 Liver Bull
4321 wing Tactiek M-532 LAST
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
66.1 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Daar is Minh Toàn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeiro rent richting de bal. Vedia verovert de bal door een tackle van achteren. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias geeft een hoge lob. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bimbrowski met een sublieme pass. Cadet kopt de bal weg. Klungelig pakt Navea de bal. Kateřinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kateřinka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski geeft een lange en hoge pass. Di Lorto geeft een lange en hoge pass. Kateřinka rent richting de bal. Kateřinka haalt uit met een fantastische trap. Radziwon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cadet zal de hoekschop nemen. Tempels springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Göybulak rent richting de bal. Göybulak passt de bal in één keer door. Di Lorto is nu in balbezit. Di Lorto geeft een lange en hoge pass. Kateřinka krijgt zijn hoofd ertegen. Radziwon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Cadet verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet passt de bal zonder na te denken. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow geeft een hoge lob. Tempels krijgt zijn hoofd ertegen. Radziwon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Göybulak verovert de bal door een tackle van achteren. Göybulak passt de bal zonder na te denken. Di Lorto rent richting de bal. Di Lorto geeft een lange en hoge pass. Kateřinka krijgt zijn hoofd ertegen. Radziwon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pungă de bal. Navea onderschept slim de pass. Ayada rent richting de bal. Cadet verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet geeft de bal voor. Radziwon bokst de bal weg. Tempels maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter37 - Liver Bull 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter37 46%, Liver Bull 54%.
Inter37 - Liver Bull 1:0

51e minuut.
Di Lorto probeert naar een medespeler te passen. Tempels rent richting de bal. Tempels geeft een lange en hoge pass. Cadet heeft problemen om de bal te vangen. Cadet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Di Lorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lorto speelt de bal door. Dytłow geeft een hoge lob. Kateřinka krijgt zijn hoofd ertegen. Akifoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Byra kopt de bal weg. Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal in één keer door. Godeiro rent richting de bal. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski bokst de bal weg.

74e minuut.
Arias passt de bal zonder na te denken. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arias geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ainson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Akifoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Di Lorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu onderschept slim de pass. Tempels is nu in balbezit. Tempels draait met de bal, schiet en ... Radziwon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Dytłow passt de bal met de wreef. Akifoğlu onderschept slim de pass. Di Lorto probeert naar een medespeler te passen. Tempels rent richting de bal. Tempels draait met de bal, schiet en ... Radziwon bokst de bal weg.

88e minuut.
Minh Toàn kan de bal niet met de borst controleren. Minh Toàn met een sublieme pass. Di Lorto speelt de bal door. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels haalt uit met een fantastische trap. Radziwon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter37 39%, Liver Bull 61%.
Inter37 - Liver Bull 1:0