Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Choppy F.C. Spartans
442 2024-test Tactiek 4132
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 54.5
formidabel Schieten solide
uitmuntend Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Sansone passt de bal in één keer door. Hambašić speelt de bal door. Dachtera is nu in balbezit. Dachtera geeft de bal voor. Tsitsanis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Hùng Cường kopt de bal weg. Suresh met een sublieme pass. Dachtera heeft problemen om de bal te vangen. Dachtera geeft een hoge lob. Tsitsanis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bondin onderschept slim de pass. Nilipiuk is nu in balbezit. Bondin onderschept slim de pass. Bondin schiet op doel. Fiteni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Choppy F.C. - Spartans 0:1

14e minuut.
Dachtera met een sublieme pass. Tsitsanis is nu in balbezit. Tsitsanis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Griffin de bal onder controle te krijgen. Sevasta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Choppy F.C. - Spartans 1:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suresh met een snelle inworp. Dachtera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachtera geeft de bal voor. Tsitsanis springt en kopt de bal. Sevasta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Hambašić geeft een lange en hoge pass. Griffin kopt de bal weg. Suresh speelt de bal door. Tsitsanis rent richting de bal. Tsitsanis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kabulov onderschept slim de pass. Kabulov passt de bal in één keer door. Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh geeft een lange en hoge pass. Sansone maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

39e minuut.
Lukovac met de inworp. Hambašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambašić geeft een lange en hoge pass. Tsitsanis krijgt zijn hoofd ertegen. Sevasta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński geeft een lange en hoge pass. Hambašić is nu in balbezit. Hambašić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choppy F.C. 38%, Spartans 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Choppy F.C. - Spartans 1:1

48e minuut.
Hùng Cường rent richting de bal. Hùng Cường geeft een lange en hoge pass. Hambašić is nu in balbezit. Hambašić geeft een hoge lob. Tsitsanis krijgt zijn hoofd ertegen. Sevasta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Dachtera geeft een hoge lob. Hambašić kopt de bal weg. Tsitsanis rent richting de bal. Tsitsanis probeert de bal met de borst te controleren. Tsitsanis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Dachtera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dachtera probeert naar een medespeler te passen. Tsitsanis is nu in balbezit. Tsitsanis geeft een lange en hoge pass. Daar is Griffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dachtera zal de hoekschop nemen. Tsitsanis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lukovac probeert naar een medespeler te passen. Dachtera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachtera passt de bal zonder na te denken. Tsitsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis schiet op doel. Sevasta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Tsitsanis probeert de bal met de borst te controleren. Debono is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsitsanis. Tsitsanis krijgt een gele kaart. Debono wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Trombini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hùng Cường. Trombini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schlösser zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trombini heeft problemen om de bal te vangen. Trombini geeft de bal voor. Campinas maakt een snoekduik en kopt de bal. Fiteni bokst de bal weg.

87e minuut.
Lukovac geeft een lange en hoge pass. Dachtera rent richting de bal. Dachtera geeft de bal voor. Sansone is nu in balbezit. Sansone geeft een lange en hoge pass. Sevasta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Daar is Trombini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łyżwiński met een sublieme pass. Lukovac met een sublieme pass. Hambašić heeft problemen om de bal te vangen. Hambašić geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hambašić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fónagy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choppy F.C. 30%, Spartans 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Choppy F.C. - Spartans 1:1