Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delimara Rangers F.C Gozo Dream Team FC
dEF13 Tactiek GDT defensive
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 61.5
zwak Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Sylvestre onderschept slim de pass. Inworp. Pavlyukh met een snelle inworp. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu passt de bal met de wreef. Daar is Dellacuerte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap. Marty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Acevedo probeert de bal met de borst te controleren. Oczko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dergunov. Dergunov krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sylvestre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavlyukh met de inworp. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu passt de bal in één keer door. Pavlyukh speelt de bal door. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Marty bokst de bal weg.

16e minuut.
Năstăsescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villa met een snelle inworp. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski schiet op doel. Marty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pavlyukh met een sublieme pass. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap. Marty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Gozo Dream Team FC 0:1

23e minuut.
Mâlcu met een sublieme pass. Klungelig pakt Pavlyukh de bal. Pavlyukh passt de bal met de wreef. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Marty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Dergunov passt de bal in één keer door. Pavlyukh speelt de bal door. Sylvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pruteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delimara Rangers F.C 63%, Gozo Dream Team FC 37%.
Delimara Rangers F.C - Gozo Dream Team FC 0:1

48e minuut.
Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal zonder na te denken. Erbakan met een sublieme pass. Buscher rent richting de bal. Mergen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Villa geeft een hoge lob. Meistermacher is nu in balbezit. Năstăsescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meistermacher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meistermacher legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Gozo Dream Team FC 0:2

59e minuut.
Orpiszewski passt de bal met de wreef. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Erbakan met de inworp. Boaventura rent richting de bal. Boaventura passt de bal in één keer door. Erbakan is nu in balbezit. Erbakan geeft een hoge lob. Mergen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Sylvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Gozo Dream Team FC 0:3

76e minuut.
Ghirxi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delimara Rangers F.C 55%, Gozo Dream Team FC 45%.
Delimara Rangers F.C - Gozo Dream Team FC 0:3