Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malta kings fc Inter37
4231 Tactiek 4321 wing
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 62.7
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Rajski is nu in balbezit. Rajski geeft een lange en hoge pass. Tempels rent richting de bal. Kateřinka rent richting de bal. Kateřinka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Göybulak probeert naar een medespeler te passen. Di Lorto rent richting de bal. Di Lorto probeert naar een medespeler te passen. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tempels is nu in balbezit. da Fazenda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tempels is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rajski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kateřinka maakt een snoekduik en kopt de bal. Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tempels is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
malta kings fc - Inter37 0:1

12e minuut.
Cigarro geeft een lange en hoge pass. Di Lorto kan de bal niet met de borst controleren. Di Lorto geeft een hoge lob. Kateřinka krijgt zijn hoofd ertegen. Bayarri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Bayarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kateřinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kateřinka verovert de bal door een tackle van achteren. Kateřinka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Göybulak speelt de bal door. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels passt de bal in één keer door. Kateřinka rent richting de bal. Kateřinka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tempels rent richting de bal. Kateřinka is nu in balbezit. Cadet speelt de bal door. Tempels is nu in balbezit. Tempels haalt uit met een fantastische trap. Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malta kings fc 76%, Inter37 24%.
malta kings fc - Inter37 0:1

46e minuut.
Di Lorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lorto passt de bal met de wreef. Dytłow speelt de bal door. Kateřinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kateřinka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Rajski is nu in balbezit. Rajski probeert naar een medespeler te passen. Cadet rent richting de bal. Cadet geeft een lange en hoge pass. Tempels krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Conde Carbo speelt de bal door. Cadet kopt de bal weg. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kateřinka rent richting de bal. Kateřinka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels geeft een lange en hoge pass. Daar is Bayarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kateřinka rent richting de bal. Kateřinka draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malta kings fc 65%, Inter37 35%.
malta kings fc - Inter37 0:1