Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pawla Wolves Gozo Dream Team FC
kurt Tactiek GDT defensive
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.2 gemiddelde waardering 61.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Zehnder rent richting de bal. Hatemo onderschept slim de pass. Pazio speelt de bal door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda draait met de bal, schiet en ... Mergen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Acevedo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de las Heras met een snelle inworp. Pazio is nu in balbezit. Pazio geeft een lange en hoge pass. Mergen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Enríquez kopt de bal weg. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu passt de bal met de wreef. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Villa passt de bal met de wreef. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu met een sublieme pass. Külcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Külcü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Pazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de las Heras is nu in balbezit. de las Heras probeert naar een medespeler te passen. Buixeda rent richting de bal. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zehnder is nu in balbezit. Hatemo geeft de bal voor. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski schiet op doel. Siara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - Gozo Dream Team FC 0:1

44e minuut.
Mâlcu geeft een hoge lob. de las Heras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villa. Villa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 54%, Gozo Dream Team FC 46%.
Pawla Wolves - Gozo Dream Team FC 0:1

49e minuut.
Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu passt de bal in één keer door. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Salaerts passt de bal in één keer door. Zehnder rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mâlcu. Mâlcu krijgt een gele kaart. Zehnder raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavlyukh komt het veld opgelopen. Sack komt het veld opgelopen. Williams zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Acevedo de bal. Buixeda onderschept slim de pass. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pavlyukh passt de bal in één keer door. Külcü is nu in balbezit. Enríquez begaat een overtreding. Enríquez krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Inworp. Rzepka komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Pavlyukh met de inworp. Külcü is nu in balbezit. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Hatemo kopt de bal weg. de las Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă maakt een afschuwelijke overtreding. Cizmă krijgt een gele kaart.

89e minuut.
do Sokker met een sublieme pass. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak passt de bal in één keer door. Rzepka rent richting de bal. Rzepka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 57%, Gozo Dream Team FC 43%.
Pawla Wolves - Gozo Dream Team FC 0:1