Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kagias malta QOMOS-FC
Normal Tactiek 424
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 35.3
solide Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Portelli geeft een lange en hoge pass. Diaconu rent richting de bal. Diaconu met een sublieme pass. Daar is Goldschmied, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Pajukoski probeert naar een medespeler te passen. Ghirxi met een sublieme pass. Goldschmied rent richting de bal. Goldschmied draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - QOMOS-FC 0:1

10e minuut.
Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ávalo is nu in balbezit. Rodríguez Ávalo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Loporto de bal onder controle te krijgen. Godzina geeft een lange en hoge pass. Bonett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Loporto trapt de bal weg van het doel. Kisteleki speelt de bal door. Somerville rent richting de bal. Somerville schiet op doel. Bonett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Baldacchino kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodríguez Ávalo de bal. Kisteleki is nu in balbezit. Cassingela onderschept slim de pass. Goldschmied bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - QOMOS-FC 0:2

17e minuut.
Pajukoski passt de bal zonder na te denken. Goldschmied bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Goldschmied de bal. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap. Cimaglio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - QOMOS-FC 0:3

28e minuut.
Florian geeft een lange en hoge pass. Ghirxi is nu in balbezit. Axiaq tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Axiaq krijgt een gele kaart. Ghirxi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pajukoski met een snel genomen vrije trap. Goldschmied krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - QOMOS-FC 0:4

31e minuut.
Baldacchino rent richting de bal. Portelli verovert de bal door een tackle van achteren. Portelli passt de bal in één keer door. Goldschmied rent richting de bal. Goldschmied schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rodríguez Ávalo kopt de bal weg. Loporto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Somerville is nu in balbezit. Somerville draait met de bal, schiet en ... Bonett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - QOMOS-FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias malta 57%, QOMOS-FC 43%.
kagias malta - QOMOS-FC 1:4

50e minuut.
Cassingela rent richting de bal. Baldacchino onderschept slim de pass. Baldacchino probeert naar een medespeler te passen. Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Cassingela rent richting de bal. Aquilina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aquilina krijgt een gele kaart. Cassingela raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cassingela kan niet meer verder spelen. Giordemaina-Medici komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kisteleki kopt de bal weg. Loporto rent richting de bal. Loporto geeft een hoge lob. Goldschmied kan de bal niet met de borst controleren. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - QOMOS-FC 1:5

63e minuut.
Goldschmied verovert de bal door een tackle van achteren. Aquilina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goldschmied. Goldschmied krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Giordemaina-Medici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Adami passt de bal met de wreef. Somerville is nu in balbezit. Somerville schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Adami met een sublieme pass. Rodríguez Ávalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerville haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bonett de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kisteleki passt de bal zonder na te denken. Daar is Somerville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Ávalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias malta 50%, QOMOS-FC 50%.
kagias malta - QOMOS-FC 1:5