Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gżira Rockers St. Andrew`s Thunder
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Ellul Bonici passt de bal in één keer door. Gerada rent richting de bal. Gerada speelt de bal door. Gravina is nu in balbezit. Gravina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri passt de bal met de wreef. Preca bereikt de bal nog maar net als eerste. Preca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - St. Andrew`s Thunder 1:0

20e minuut.
Ellul Bonici heeft problemen om de bal te vangen. Cauchi rent richting de bal. Cauchi met een sublieme pass. Gravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravina schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Diacono trapt de bal weg van het doel. Clews heeft problemen om de bal te vangen. Fabri met een sublieme pass. Preca rent richting de bal. Preca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Carabott kopt de bal weg. Pulis rent richting de bal. Pulis met een sublieme pass. Gravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravina haalt uit met een fantastische trap. Carabott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gżira Rockers - St. Andrew`s Thunder 1:1

31e minuut.
Frendo passt de bal met de wreef. Gregory is nu in balbezit. Gregory met een sublieme pass. Cauchi is nu in balbezit. Cauchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cauchi onderschept slim de pass. Cauchi speelt de bal door. Dalli rent richting de bal. Gravina onderschept slim de pass. Gravina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gżira Rockers 41%, St. Andrew`s Thunder 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gżira Rockers - St. Andrew`s Thunder 1:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scriha met een snelle inworp. Clews probeert naar een medespeler te passen. Preca is nu in balbezit. Preca schiet op doel. Mercieca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimermann met de inworp. Fabri geeft een lange en hoge pass. Pulis rent richting de bal. Pulis geeft de bal voor. Mercieca bokst de bal weg.

53e minuut.
Clews kan de bal niet met de borst controleren. Ellul Bonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul Bonici probeert naar een medespeler te passen. Preca bereikt de bal nog maar net als eerste. Preca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Scriha heeft problemen om de bal te vangen. Preca bereikt de bal nog maar net als eerste. Scriha begaat een overtreding. Scriha krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Scriha is nu in balbezit. Ellul Bonici is nu in balbezit. Ellul Bonici passt de bal zonder na te denken. Preca bereikt de bal nog maar net als eerste. Preca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gżira Rockers 35%, St. Andrew`s Thunder 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gżira Rockers - St. Andrew`s Thunder 1:1