Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gżira Rockers kagias malta
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 35.3
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Kisteleki onderschept slim de pass. Kisteleki passt de bal zonder na te denken. Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - kagias malta 0:1

21e minuut.
Carabott kopt de bal weg. Daar is Stivala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Godzina geeft een lange en hoge pass. Somerville maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Rodríguez Ávalo passt de bal zonder na te denken. Somerville rent richting de bal. Somerville schiet op doel. Carabott maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Diacono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carabott met een harde bal richting middenveld. Kisteleki kopt de bal weg. Daar is Somerville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somerville schiet op doel. Carabott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - kagias malta 0:2

36e minuut.
Fabri met een sublieme pass. Preca is nu in balbezit. Rodríguez Ávalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Preca verovert de bal door een tackle van achteren. Preca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cimaglio met een harde bal richting middenveld. Axiaq kopt de bal weg. Klungelig pakt Somerville de bal. Somerville draait met de bal, schiet en ... Carabott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - kagias malta 0:3

38e minuut.
Preca is nu in balbezit. Rodríguez Ávalo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Ávalo passt de bal zonder na te denken. Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - kagias malta 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gżira Rockers 63%, kagias malta 37%.
Gżira Rockers - kagias malta 0:4

53e minuut.
Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacono verovert de bal door een tackle van achteren. Diacono geeft de bal voor. Godzina rent richting de bal. Godzina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Godzina neemt de hoekschop. Carabott probeert naar een medespeler te passen. Kisteleki kopt de bal weg. Somerville heeft problemen om de bal te vangen. Somerville haalt uit met een fantastische trap. Carabott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - kagias malta 0:5

57e minuut.
Kisteleki passt de bal zonder na te denken. Adami met een sublieme pass. Axiaq probeert naar een medespeler te passen. Somerville is nu in balbezit. Somerville draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pulis met de inworp. Carabott bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabott passt de bal in één keer door. Preca is nu in balbezit. Preca haalt uit met een fantastische trap. Cimaglio bokst de bal weg.

62e minuut.
Kisteleki geeft een lange en hoge pass. Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diacono. Somerville raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Somerville kan niet meer verder spelen. Fritsch komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kisteleki met een sublieme pass. Preca is nu in balbezit. Baldacchino begaat een overtreding. Baldacchino krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Godzina verovert de bal door een tackle van achteren. Godzina passt de bal zonder na te denken. Fritsch rent richting de bal. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Carabott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - kagias malta 0:6

89e minuut.
Fritsch rent richting de bal. Godzina is nu in balbezit. Godzina speelt de bal door. Fritsch rent richting de bal. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Carabott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gżira Rockers 58%, kagias malta 42%.
Gżira Rockers - kagias malta 0:6