Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marisa United Ħamrun Liberty
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Cauchi Inglott passt de bal zonder na te denken. Drago geeft een lange en hoge pass. Lombardi heeft problemen om de bal te vangen. Fiott is nu in balbezit. Fiott geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Salerno verovert de bal door een tackle van achteren. Salerno speelt de bal door. Valletta speelt de bal door. De Carlo rent richting de bal. De Carlo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Formosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Marchett geeft de bal voor. Fiott is nu in balbezit. Cauchi Inglott schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fiott roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fiott kan niet meer verder spelen. Brincat komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Salerno rent richting de bal. De Carlo verovert de bal door een tackle van achteren. De Carlo draait met de bal, schiet en ... Brincat is nu in balbezit. Brincat geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cauchi Inglott heeft problemen om de bal te vangen. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi met een sublieme pass. De Carlo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cauchi is nu in balbezit. Avellino onderschept slim de pass. Avellino passt de bal zonder na te denken. Cefai rent richting de bal. Cefai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marisa United 46%, Ħamrun Liberty 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marisa United - Ħamrun Liberty 0:0

68e minuut.
Ginuis is nu in balbezit. Salerno is nu in balbezit. Ginuis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ginuis krijgt een gele kaart. Salerno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salerno met een snel genomen vrije trap. Daar is Depares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cefai rent richting de bal. Cefai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Ħamrun Liberty 0:1

79e minuut.
Daar is Montesin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cauchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauchi geeft een hoge lob. Ginuis rent richting de bal. Ginuis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marisa United 58%, Ħamrun Liberty 42%.
Marisa United - Ħamrun Liberty 0:1