Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maltezos A.C. Valletta Wanderers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Ghirxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Desira verovert de bal door een tackle van achteren. Desira speelt de bal door. Balzan is nu in balbezit. Balzan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ghirxi rent richting de bal. Desira onderschept slim de pass. Desira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balzan de bal. Balzan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Zerafa geeft een hoge lob. Desira is nu in balbezit. Ghirxi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghirxi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Camilleri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebejer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desira heeft problemen om de bal te vangen. Desira haalt uit met een fantastische trap. Grixti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balzan is nu in balbezit. Balzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltezos A.C. - Valletta Wanderers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltezos A.C. 45%, Valletta Wanderers 55%.
Maltezos A.C. - Valletta Wanderers 0:1

77e minuut.
Camilleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Desira rent richting de bal. Balzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Desira rent richting de bal. Desira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Meli trapt de bal weg van het doel. Desira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camilleri. Desira wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Zrinzo Azzopardi trapt de bal weg van het doel. Mercieca kopt de bal weg. Mintoff heeft problemen om de bal te vangen. Sant Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Fournier geeft de bal voor. Grixti bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Mercieca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghirxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirxi geeft een hoge lob. Balzan is nu in balbezit. Balzan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltezos A.C. 45%, Valletta Wanderers 55%.
Maltezos A.C. - Valletta Wanderers 0:1