Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kagias malta St. Andrew`s Thunder
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Kisteleki rent richting de bal. Kisteleki probeert naar een medespeler te passen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ávalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ávalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Axiaq controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scriha met een snelle inworp. Carabott rent richting de bal. Carabott geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aquilina probeert de bal met de borst te controleren. Cimaglio bokst de bal weg.

17e minuut.
Carabott probeert naar een medespeler te passen. Cauchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauchi speelt de bal door. Gravina is nu in balbezit. Gravina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - St. Andrew`s Thunder 0:1

22e minuut.
Konstantakis probeert naar een medespeler te passen. Godzina met een sublieme pass. Gerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Mercieca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Mercieca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zimermann speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldacchino met de inworp. Godzina is nu in balbezit. Godzina geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kagias malta - St. Andrew`s Thunder 1:1

42e minuut.
Axiaq met een snelle inworp. Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauchi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cauchi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cauchi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Adami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adami met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - St. Andrew`s Thunder 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias malta 33%, St. Andrew`s Thunder 67%.
kagias malta - St. Andrew`s Thunder 2:1

47e minuut.
Zimermann heeft problemen om de bal te vangen. Kisteleki speelt de bal door. Adami met een sublieme pass. Rodríguez Ávalo is nu in balbezit. Rodríguez Ávalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kisteleki is nu in balbezit. Kisteleki passt de bal met de wreef. Rodríguez Ávalo is nu in balbezit. Rodríguez Ávalo draait met de bal, schiet en ... Gerada probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Demicoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Ávalo rent richting de bal. Rodríguez Ávalo passt de bal zonder na te denken. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - St. Andrew`s Thunder 3:1

56e minuut.
Zimermann is nu in balbezit. Zimermann speelt de bal door. Gerada heeft problemen om de bal te vangen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - St. Andrew`s Thunder 4:1

59e minuut.
Rodríguez Ávalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerada geeft de bal voor. Gravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravina draait met de bal, schiet en ... Cimaglio bokst de bal weg. Gravina is nu in balbezit. Gravina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Klungelig pakt Frendo de bal. Kisteleki rent richting de bal. Zimermann begaat een overtreding. Zimermann krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Konstantakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kisteleki is nu in balbezit. Kisteleki speelt de bal door. Fritsch rent richting de bal. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - St. Andrew`s Thunder 5:1

73e minuut.
Godzina rent richting de bal. Godzina met een sublieme pass. Fritsch is nu in balbezit. Daar is Fritsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias malta - St. Andrew`s Thunder 6:1

80e minuut.
Adami met een sublieme pass. Godzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Godzina geeft een hoge lob. Fritsch rent richting de bal. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kisteleki probeert naar een medespeler te passen. Konstantakis rent richting de bal. Konstantakis met een sublieme pass. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fritsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias malta 31%, St. Andrew`s Thunder 69%.
kagias malta - St. Andrew`s Thunder 6:1