Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QOMOS-FC Gżira Rockers
424 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 20.4
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Carabott speelt de bal door. Florian kopt de bal weg. Ellul Bonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmied onderschept slim de pass. Goldschmied schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - Gżira Rockers 1:0

5e minuut.
Diacono met een sublieme pass. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu geeft een hoge lob. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied schiet op doel. Carabott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - Gżira Rockers 2:0

15e minuut.
Ogórek is nu in balbezit. Goldschmied bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogórek is nu in balbezit. Ogórek draait met de bal, schiet en ... Carabott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - Gżira Rockers 3:0

18e minuut.
Ogórek speelt de bal door. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir probeert naar een medespeler te passen. Ogórek is nu in balbezit. Ogórek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Florian passt de bal zonder na te denken. Portelli is nu in balbezit. Pace-Asciak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pace-Asciak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pace-Asciak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Carabott is nu in balbezit. Portelli onderschept slim de pass. Portelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goldschmied, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldschmied schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QOMOS-FC 43%, Gżira Rockers 57%.
QOMOS-FC - Gżira Rockers 3:0

52e minuut.
Portelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Ellul Bonici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - Gżira Rockers 4:0

54e minuut.
Ellul Bonici is nu in balbezit. Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogórek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Goldschmied de bal. Goldschmied draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pasir rent richting de bal. Ellul Bonici begaat een overtreding. Pasir raakt geblesseerd tijdens het duel. Diaconu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goldschmied springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Papagiancupolo kopt de bal weg. Ogórek heeft problemen om de bal te vangen. Ogórek met een sublieme pass. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - Gżira Rockers 5:0

60e minuut.
Pulis probeert naar een medespeler te passen. Bonett is nu in balbezit. Preca onderschept slim de pass. Preca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - Gżira Rockers 5:1

61e minuut.
Pasir probeert naar een medespeler te passen. Goldschmied rent richting de bal. Dalli is nu in balbezit. Goldschmied onderschept slim de pass. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pajukoski geeft een hoge lob. Portelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Portelli passt de bal in één keer door. Goldschmied rent richting de bal. Goldschmied draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Portelli met een snelle inworp. Ogórek rent richting de bal. Ogórek met een sublieme pass. Goldschmied rent richting de bal. Goldschmied schiet op doel. Carabott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - Gżira Rockers 6:1

73e minuut.
Loporto onderschept slim de pass. Loporto geeft de bal voor. Portelli rent richting de bal. Portelli geeft een hoge lob. Diaconu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dalli geeft een hoge lob. Inworp. Portelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogórek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacono geeft een lange en hoge pass. Preca is nu in balbezit. Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pasir verovert de bal door een tackle van achteren. Pasir passt de bal in één keer door. Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogórek haalt uit met een fantastische trap. Carabott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - Gżira Rockers 7:1

85e minuut.
Carabott probeert naar een medespeler te passen. Loporto speelt de bal door. Goldschmied speelt de bal door. Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogórek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - Gżira Rockers 8:1

86e minuut.
Fabri met een sublieme pass. Preca rent richting de bal. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied heeft problemen om de bal te vangen. Goldschmied draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QOMOS-FC 24%, Gżira Rockers 76%.
QOMOS-FC - Gżira Rockers 8:1