Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hniezer Hawks Marisa United
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Axiaq de bal. Cauchi rent richting de bal. Axiaq tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cauchi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Imbroll verovert de bal door een tackle van achteren. Imbroll geeft de bal voor. Daar is Axiaq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Carlo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Cardona onderschept slim de pass. Laus rent richting de bal. Laus passt de bal in één keer door. Casolani is nu in balbezit. Casolani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Imbroll is nu in balbezit. Laus onderschept slim de pass. Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus verovert de bal door een tackle van achteren. Laus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Sciberras heeft problemen om de bal te vangen. Valletta verovert de bal door een tackle van achteren. Valletta probeert naar een medespeler te passen. De Carlo rent richting de bal. De Carlo schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Imbroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus verovert de bal door een tackle van achteren. Laus speelt de bal door. Casolani rent richting de bal. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Marchett probeert de bal met de borst te controleren. Laus onderschept slim de pass. Laus passt de bal met de wreef. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani schiet op doel. Paal! Bartolo bokst de bal weg.

18e minuut.
Roberts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardona rent richting de bal. Valletta begaat een overtreding. Valletta krijgt een gele kaart. Cardona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cardona zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casolani maakt een snoekduik en kopt de bal. Bartolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bartolo met een sublieme pass. Daar is Imbroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casolani rent richting de bal. Casolani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Laus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus probeert naar een medespeler te passen. Casolani heeft problemen om de bal te vangen. Casolani haalt uit met een fantastische trap. Depares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Imbroll verovert de bal door een tackle van achteren. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus probeert naar een medespeler te passen. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hniezer Hawks 40%, Marisa United 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hniezer Hawks - Marisa United 0:0

50e minuut.
Valletta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cauchi de bal. Cauchi geeft de bal voor. Ginuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginuis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Laus verovert de bal door een tackle van achteren. Laus passt de bal zonder na te denken. Casolani rent richting de bal. Casolani draait met de bal, schiet en ... Bartolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hniezer Hawks - Marisa United 1:0

63e minuut.
Zarb bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarb geeft een hoge lob. Cardona kopt de bal weg. Casolani rent richting de bal. Casolani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hniezer Hawks - Marisa United 2:0

82e minuut.
Depares kopt de bal weg. Marchett is nu in balbezit. Roberts begaat een overtreding. Roberts krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Pace kopt de bal weg. Cardona is nu in balbezit. Cardona passt de bal met de wreef. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hniezer Hawks 46%, Marisa United 54%.
Hniezer Hawks - Marisa United 2:0