Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ħamrun Liberty Mater Dei AC/DC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.7
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Montesin kopt de bal weg. Avellino probeert de bal aan de voet te houden. Satariano met een sublieme pass. Sapienza rent richting de bal. Sapienza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sapienza geeft een hoge lob. Avellino kopt de bal weg. Ferriggi rent richting de bal. Cefai onderschept slim de pass. Cefai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cauchi Inglott is nu in balbezit. Cauchi Inglott geeft een hoge lob. Fenech probeert de bal aan de voet te houden. Cefai rent richting de bal. Cefai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ghigo rent richting de bal. Inworp. Ghigo met de inworp. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ħamrun Liberty 49%, Mater Dei AC/DC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ħamrun Liberty - Mater Dei AC/DC 0:0

52e minuut.
Cauchi Inglott kopt de bal weg. Palmier bereikt de bal nog maar net als eerste. Avellino met een sublieme pass. Sapienza rent richting de bal. Sapienza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Montesin passt de bal met de wreef. Bartolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolo geeft een lange en hoge pass. Cefai bereikt de bal nog maar net als eerste. Cefai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ħamrun Liberty - Mater Dei AC/DC 1:0

79e minuut.
Gili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gili probeert naar een medespeler te passen. Abela Medici rent richting de bal. Parfitt is nu in balbezit. Parfitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ħamrun Liberty - Mater Dei AC/DC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ħamrun Liberty 48%, Mater Dei AC/DC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ħamrun Liberty - Mater Dei AC/DC 1:1