Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valletta Wanderers Milan Liberty 032
Normal Tactiek Goku
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 24.7
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


3e minuut.
Desira geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Eminyan de bal onder controle te krijgen. Lorenzi is nu in balbezit. Eminyan onderschept slim de pass. Eminyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dougall onderschept slim de pass. Dougall passt de bal met de wreef. Bazelewski is nu in balbezit. Xuereb is nu in balbezit. Xuereb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Milan Liberty 032 0:1

13e minuut.
Lorenzi passt de bal zonder na te denken. Dougall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Desira speelt de bal door. Balzan is nu in balbezit. Balzan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Mercieca rent richting de bal. Dougall speelt de bal door. Bazelewski kan de bal niet met de borst controleren. Xuereb is nu in balbezit. Xuereb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mercieca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougall onderschept slim de pass. Dougall met een sublieme pass. Xuereb bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuereb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Desira rent richting de bal. Dalli verovert de bal door een tackle van achteren. Mercieca begaat een overtreding. Dalli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dalli kan niet meer verder spelen. Valverde komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta Wanderers 58%, Milan Liberty 032 42%.
Valletta Wanderers - Milan Liberty 032 0:1

58e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bonett de bal onder controle te krijgen. Fabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xuereb bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Milan Liberty 032 0:2

61e minuut.
Montesin kopt de bal weg. Klungelig pakt Bazelewski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meli. Bazelewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dougall zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Xuereb geeft een hoge lob. Eminyan rent richting de bal. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mercieca de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Milan Liberty 032 0:3

77e minuut.
Button met een sublieme pass. Klungelig pakt Montesin de bal. Xuereb rent richting de bal. Xuereb draait met de bal, schiet en ... Fabri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Milan Liberty 032 0:4

85e minuut.
Button heeft problemen om de bal te vangen. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski geeft een lange en hoge pass. Xuereb rent richting de bal. Xuereb haalt uit met een fantastische trap. Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Montesin geeft een hoge lob. Fsadni rent richting de bal. Fsadni speelt de bal door. Xuereb rent richting de bal. Xuereb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta Wanderers 60%, Milan Liberty 032 40%.
Valletta Wanderers - Milan Liberty 032 0:4