Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hniezer Hawks kagias malta
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 28.6
poor Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen average


12e minuut.
Roberts probeert de bal aan de voet te houden. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq maakt een afschuwelijke overtreding. Axiaq krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Sciberras probeert naar een medespeler te passen. Kisteleki is nu in balbezit. Kisteleki passt de bal in één keer door. Fritsch rent richting de bal. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hniezer Hawks 68%, kagias malta 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hniezer Hawks - kagias malta 0:0

50e minuut.
Kisteleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisteleki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baldacchino de bal. Casolani is nu in balbezit. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kisteleki onderschept slim de pass. Kisteleki speelt de bal door. Rodríguez Ávalo speelt de bal door. Fritsch rent richting de bal. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cardona is nu in balbezit. Adami onderschept slim de pass. Adami probeert naar een medespeler te passen. Fritsch heeft problemen om de bal te vangen. Fritsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hniezer Hawks - kagias malta 0:1

57e minuut.
Kisteleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisteleki passt de bal met de wreef. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Filletti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hniezer Hawks - kagias malta 0:2

61e minuut.
Adami passt de bal zonder na te denken. Axiaq rent richting de bal. Axiaq passt de bal zonder na te denken. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Adami passt de bal in één keer door. Rodríguez Ávalo is nu in balbezit. Pace verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Adami met een sublieme pass. Rodríguez Ávalo rent richting de bal. Rodríguez Ávalo passt de bal in één keer door. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Godzina kopt de bal weg. Daar is Pace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel. Filletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Kisteleki is nu in balbezit. Rodríguez Ávalo is nu in balbezit. Rodríguez Ávalo passt de bal in één keer door. Fritsch rent richting de bal. Fritsch schiet op doel. Filletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hniezer Hawks 59%, kagias malta 41%.
Hniezer Hawks - kagias malta 0:2