Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maltezos A.C. Marisa United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Ginuis passt de bal in één keer door. Camilleri is nu in balbezit. Valletta speelt de bal door. De Carlo is nu in balbezit. De Carlo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Casolani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cauchi met een snelle inworp. Valletta is nu in balbezit. Valletta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Giordemaina haalt uit met een fantastische trap. Zarb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Micallef geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ghirxi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltezos A.C. - Marisa United 1:0

26e minuut.
Ghirxi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mintoff de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ginuis. Ginuis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ventura speelt de bal door. Mintoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintoff passt de bal zonder na te denken. Giordemaina rent richting de bal. Giordemaina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltezos A.C. - Marisa United 2:0

40e minuut.
Valletta heeft problemen om de bal te vangen. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi is nu in balbezit. Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltezos A.C. - Marisa United 3:0

42e minuut.
Bartolo trapt de bal weg van het doel. Valletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valletta passt de bal met de wreef. De Carlo is nu in balbezit. De Carlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltezos A.C. - Marisa United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltezos A.C. 40%, Marisa United 60%.
Maltezos A.C. - Marisa United 3:1

62e minuut.
Roberts geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mintoff met een snelle inworp. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Imbroll probeert de bal aan de voet te houden. Lombardi rent richting de bal. Camilleri verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura schiet op doel. Bartolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Lombardi passt de bal met de wreef. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Valletta begaat een overtreding. Casolani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Casolani kan niet meer verder spelen. Zimermann komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Marchett bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchett geeft een hoge lob. Ghirxi rent richting de bal. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura draait met de bal, schiet en ... Bartolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltezos A.C. 36%, Marisa United 64%.
Maltezos A.C. - Marisa United 3:1