Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Another Love MUFC
Normal Tactiek mhawx aqwa
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 40.8
zwak Schieten solide
hopeloos Passen matig
zwak Verdedigen matig


7e minuut.
Naranjo onderschept slim de pass. Naranjo met een sublieme pass. Łoskot geeft de bal voor. Sobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobbe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche is nu in balbezit. Porsche probeert naar een medespeler te passen. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pace bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche onderschept slim de pass. Porsche geeft de bal voor. Sobbe is nu in balbezit. Sobbe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Carlier passt de bal met de wreef. Porsche is nu in balbezit. Adamiak is nu in balbezit. Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche haalt uit met een fantastische trap. Evans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adamiak springt en kopt de bal. Evans bokst de bal weg.

28e minuut.
Naranjo probeert de bal aan de voet te houden. Ivanišević rent richting de bal. Pace schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pace krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Carlier kan de bal niet met de borst controleren. Testaferrata is nu in balbezit. Ivanišević probeert naar een medespeler te passen. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ivanišević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanišević passt de bal zonder na te denken. Tropea rent richting de bal. Tropea geeft de bal voor. Adamiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Porsche heeft problemen om de bal te vangen. Pace rent richting de bal. Porsche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porsche krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Another Love 88%, MUFC 12%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Another Love - MUFC 0:0

52e minuut.
Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena geeft de bal voor. Libar is nu in balbezit. Clews verovert de bal door een tackle van achteren. Clews draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Libar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pace de bal. Testaferrata rent richting de bal. Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ivanišević onderschept slim de pass. Ivanišević passt de bal zonder na te denken. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Another Love - MUFC 0:1

68e minuut.
Sapienza heeft problemen om de bal te vangen. Tropea verovert de bal door een tackle van achteren. Tropea geeft een lange en hoge pass. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sapienza trapt de bal weg van het doel. Ivanišević kopt de bal weg. Sobbe rent richting de bal. Sobbe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Porsche de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Savona is nu in balbezit. Adamiak verovert de bal door een tackle van achteren. Testaferrata is nu in balbezit. Porsche onderschept slim de pass. Porsche draait met de bal, schiet en ... Evans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Evans trapt de bal weg. Ivanišević kopt de bal weg. Daar is Testaferrata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak rent richting de bal. Adamiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Evans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ivanišević probeert naar een medespeler te passen. Porsche is nu in balbezit. Sapienza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sapienza krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Testaferrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak onderschept slim de pass. Porsche is nu in balbezit. Porsche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pace is nu in balbezit. Porsche rent richting de bal. Porsche passt de bal in één keer door. Adamiak rent richting de bal. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Another Love - MUFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Another Love 81%, MUFC 19%.
Another Love - MUFC 0:2